Nakon što je razbijena KORONA ŽURKA u navodno njegovom lokalu, oglasio se i Simon Karić: Ovo je ISTINA!

Tvrdi da je restoran prodao još pre tri meseca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: e-stock

Komunalna policija je 4. marta zatekla još jednu korona žurku u Beogradu i to u lokalu Maison Boho koji je navodno u vlasništvu Simona Karića. Na društvenim mrežama izneta je informacija i da su se gosti lokala najpre zaključali u objektu i nisu dozvoljavali policiji da uđe.

Ipak, srpski biznismen otkrio je da je pomenuti lokal nedavno prodao. Kako je objasnio za Alo, on je bio prinuđen da izađe iz ugostiteljstva, jer u njemu nema posla u vreme pandemije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Policija razbila novu KORONA ŽURKU usred dana: Više od 50 osoba “partijalo” u centru Beograda

“Prodao sam taj restoran zbog korone i krize, a to sam uradio još pre tri meseca. Zbog pandemije više nema posla u ugostiteljstvu, zato sam odlučio da prestanem da radim u toj grani”, rekao je Simon na početku razgovora  i dodao da nema veze sa nedavnom ilegalnom korona žurkom koju je “razbila” komunalna policija.

Foto: e-stock

“Sada restoranom upravljaju novi gazda, ali i novo osoblje. Nemam nikakve veze sa tim, niti znam ko organizuje ova okupljanja o kojima čitam u medijima. Moja porodica i ja živimo na relaciji Dubai – Rusija, uopšte nas nema u Beogradu, to nema veze s nama”, poručio je Karić za pomenuti list.

Simona je ovim povodom žestoko isprozivala  supruga fudbalera Nikole Lazetića, Sonja Lazetić, a šta je ovim povodom rekla čitajte u sledećem tekstu.

Žena fudbalera POBESNELA zbog korona žurke u njegovom lokalu: Za Karića 50 UDARACA motkom! (FOTO)

 



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar