OBJEKTIV OTKRIVA

Otkrivena TAJNA GROBA Šarićevog najbližeg saradnika: Cigla je BRUTALNO ubijen, pa sahranjen prošle subote

Kada je čula tragičnu vest, njegova porodica jer odmah kupila veliku grobnicu u takozvanom elitnom delu groblja, koju je platila 2.940.210 dinara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs, E-Stock

Milan Milovac (47), zvani Cigla, blizak saradnik Darka Šarića (50), koji je 12. januara ubijen u Ekvadoru, sahranjen je prošle subote na Novom Bežanijskom groblju, u grobnici plaćenoj 25.000 evra, saznaje Objektiv. Pripadnik Šarićeve grupe je u odsustvu pravosnažno osuđen na 11 godina zatvora, zbog optužbe za šverc kokaina iz Južne Amerike.

Nije poznato ko je ubio Milovca, ali se sumnja da je bio umešan u šverc velikih količina kokaina u Evropu, što ga je koštalo života. – Sumnja se da se u Ekvadoru krio 12 godina pod lažnim imenom, pa je time bila otežana njegova identifikacija i prenos tela u Srbiju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kada je čula tragičnu vest, njegova porodica jer odmah kupila veliku grobnicu u takozvanom elitnom delu groblja, koju je platila 2.940.210 dinara. Grobnica je od crnog najkvalitetnijeg mermera, jedna od najvećih u tom delu groblja i za šest osoba je – navodi izvor Objektiva. Na nadgrobnom spomeniku, osim Milanove slike, porodica je u smrtovnici napisala da je njihov „najvoljeniji preminuo 12. januara” i navela datum sahrane. U potpisu, kao ožalošćeni, označena je samo „porodica”. Grob Milovca je pokriven svežim cvećem, a familija obilazi njegovu večnu kuću svaki dan.

Ostatak ove priče pročitajte u sutrašnjem izdanju štampanog Objektiva.

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Bilo bi korisnije, humanije i više odjeka imalo da su taj novac donirali za bolesnu decu ili školovanje dece bez roditeljskog staranja. Neko bi ga bar blagosiljao i pamtio po dobru posle života, kada to nije bio dok je bitisao.

    Odgovori

Ostavite komentar