Boban Rajović uputio Vučiću JAKE reči na njegov rođendan! Cela Danska priča o TEBI, svaka čast! (FOTO)

Pevač nije ostao imun na napore predsednika Vučića, pa mu se obratio putem Instagrama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen

Popularni pevač Boban Rajović, koji trenutno boravi u Kopenhagenu, otkrio je šta se o Srbiji može čuti od ljudi u Danskoj, kao i u njihovim medijima.

Naime, Rajović nije ostano imun na napore koje Srbija ulaže u vakcinaciju građana, pa se oglasio putem svog Instagram profila, ni više ni manje, nego predsedniku Aleksandru Vučiću.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Boban Rajović ŠOKIRAO: Hteo sam da se ODREKNEM sina! Molio me je da ga ne bodrim

Predsednik Srbije danas proslavlja rođendan, a Boban mu je uputio pohvale za dosadašnje uspehe u vezi sa vakcinacijom koja se obavlja u našoj zemlji.

Foto: Pink/Printscreen

“Ja sam apolitičan, ali… Na više mesta ovde u Danskoj, pa čak i u njihovim vestima sam čuo da je Srbija odradila fantastičan posao što se vakcina tiče. Bude mi drago, svaka čast”, napisao je pevač iz Kopenhagena i označio predsednika Vučića odajući mu priznanje i zahvalnost za sav njegov trud kako bi sačuvao zdravlje stanovnika naše zemlje.

Foto: Instagram/Printscreen

Da podsetimo, prema poslednjim podacima do sada je vakcinisano 1,6 miliona građana u Srbiji, a na raspolaganju su im vakcine čak četiri proizvođača. Takođe, Srbije je druga po vakcinaciji u Evropi.

Ovo je žena Bobana Rajovića: S njom ima troje dece, priznao je da ju je VARAO, a ona mu je sve OPROSTILA



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar