Mika Aleksić uputio APEL iz zatvora! Silovatelj kuka na sav glas, progovorio o TRETMANU iza rešetaka

Pašalić je sa Aleksićem razgovarao o uslovima i tretmanu u zatvoru nakon pritužbe Aleksićevog advokata Zorana Jakovljevića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Milena Arsenic/011info com

Zaštitnik građana Zoran Pašalić juče je u Okružnom zatvoru posetio učitelja glume Miroslava Aleksića, osumnjičenog za silovanje i seksualno zlostavljanje desetak polaznica škole.

Pašalić je sa Aleksićem razgovarao o uslovima i tretmanu u zatvoru nakon pritužbe Aleksićevog advokata Zorana Jakovljevića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ovo je redovna poseta Okružnom zatvoru u Beogradu, između ostalog smo razgovarali sa gospodinom Aleksićem, ali i ostalim pritvorenicima o uslovima u pritvoru, u smislu smeštajnih uslovima, zdravstvene nege i odnosa osoblja prema pritvorenicima – rekao je ombudsman.

On je otkrio da se Aleksić nije žalio na njegovu poziciju u zatvoru, već na dužinu trajanja postupka, odnosno dužine trajanja pritvora.

Advokat Milene Radulović otkrio: Devojke u NAJSITNIJE DETALJE opisale kako ih je Mika Aleksić zlostavljao

– To je bila tema, ali moram da dodam da zaštitnik građana nema nadležnost da utvrđuje valjanost postupanja tužilaštva i sudova – objasnio je Pašalić.

Proširena istraga protiv Aleksića: Prijavila ga još jedna devojka, tereti se za OVIH 19 krivičnih dela

 



Izvor: Kurir

Komentari (7)

  1. Ne mogu da vjerujem kako i zasto je zlostavljana djevojka nastavila i dalje odlaziti kod doticnog optuzenog gospodina ili zasto se nije pozalila roditeljima ?

    Odgovori

Ostavite komentar