Da li je moguće? Viktorija 4 godine nije prala zube, pa pokazala svima kako danas izgledaju (FOTO)

Savetuje svima da vode računa o oralnoj i dentalnoj higijeni i da redovno posećuju zubara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: lilnovi95

Viktorija Novakovski podelila je sa pratiocima na društvenim mrežama šta se dogodi sa zubima kada se godinama ignoriše dentalna higijena.

Ona je, naime, izgubila sve zube u gornjoj vilici nakon što je 10 godina svakodnevno pila gazirana pića, konzumirala je cigarete, a da potom nije vodila računa o zdravlju zuba.

Stomatolog joj je još 2017. godine ustanovio prve znake propadanja njenih zuba i posavetovao joj da povede računa da kako vreme bude prolazilo, ne ostane bez njih.

FOTO: TikTok/lilnovi95

Na Tik Tok video snimku pregledanom više od 1,7 miliona puta, ona je pokazala kako su izgledali njeni zubi 2012. godine i kako su poispadali 2017.

“Ovo je iz 2017. kada su zubi počeli da mi propadaju i kada su mi prvi put rekli da moram da ih popravim i da nosim protezu. Nakon sledeće tri godine, pretvorili su se u ovo”, objavila je Viktorija, koj je potom podelila fotografiju istruljenih zubi, sa crnim tragovima.

Tada su Viktoriji uklonili zube sa gornje vilice kako bi zubar mogao da napravi kalup za popravljanje zuba.

FOTO; TikTok/lilnovi95

U sledećim video zapisima ona savetuje pratioce da ne zapostavljaju oralnu higijenu.

“Svakodnevno sam pila sam gazirana pića u poslednjih 10 godina. Pre 4-5 godina počela sam i da pušim. Bila sam trudna 2017. Ne znam koliko je to uticalo na propadanje mojih zubi, ali eto, propali su”, navela je ona.

PAZITE SE! Zubar otkrio da se na pregledu može videti ako smo prethodno OVO radili sa partnerom (VIDEO)

Plašila ju je takođe i pomisao da će morati da poseti zubara, a bilo joj je potrebno mnogo vremena kako bi skupila snage i obrati se stomatologu.

Takođe je otkrila da tokom srednjoškolskih dana četiri godine nije prala zube, niti koristila konac, za šta takođe smatra da je u velikoj meri doprinelo pogoršanju.

FOTO: TikTok/lilnovi95

Posle tromesečnog tretmana i ugrađivanja proteze, proteze, sada ima blistavo bele zube i nije joj neprijatno da se bilo kada i bilo gde nasmeje.



Izvor: daily star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar