Šokantne slike sa snimanja novog “Tora”: Melisa Makarti je zamenila Kejt Blančet?

Lik Hele se vraća

Foto: Profimedia/KHAPGG / BACKGRID/Backgrid USA/Printscreen/Youtube/BestClips

U toku je snimanje četvrtog filma o superheroju Toru. Ovaj nastavak će nositi naziv “Tor: Ljubav i gromovi” i kao i prethodni deo dilm će režirati oskarovac Taika Vaititi. Reporteri iz Australije su uspeli da uslikaju nekoliko slika sa snimanja, i sve je šokira činjenica da će u novom filmu Helu igrati komičarka Melisa Makarti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, u prethodnom filmu je lik boginje smrti i Torove sestre Hele igrala oskarovka Kejt Blančet. Mnoge su iznenadile nove fotografije na kojima je Melisa obučena u kostim čuvene Marvelove zlice.

Harvi Giljen za Objektiv: Sledeći junak serije “Šta radimo u senci” bi mogao biti srpski vampir (VIDEO)

I da, Melisa će zaista igrati Helu, ali to nije zbog ikakve svađe Kejt Blančet sa Marvelom, kako su mediji prvo nagađali. Naime, reč je o šali unutar filma.

Melisa će u predstavi unutar filma igrati Helu. Sličnu scenu smo imali u prethodnom filmu u kome je Loki (Tom Hidlston) prerušen u Odina (Entoni Hopkins) zahtevao da glumci igraju predstavu o najvećim avanturama Tora i Lokija. Ovaj element će biti prenesen i u novi film. Tada je Met Dejmon igrao Lokija, brak Krisa Hemsvorta Luk igrao Tora, Sem Nil (zvezda “Parka iz Doba Jure”) je bio Odin.

Ovaj element će biti zadržan i u novom filmu. Glumci iz predstave iz prethodnog filma će biti i u ovom novom. Tako će Melisa Makarti, igrati boginju smrti. Znamo da su nakon prethodne predstave umrli i Loki (Tom Hidlston) i Hela (Kejt Blančet) i Odin (Entoni Hopkins), pa će biti zanimljivo videti kako će drugačije verzije ovih likova doprineti priči.

Foto: Printscreen/Youtube/WIRED

Verujemo da će Melisa biti odlična kao Hela. Snimanje filma “Tor: Ljubav i gromovi” je počelo pre mesec dana u Australiji. Film bi pred publiku trebalo da stigne 6. maja 2022. godine, ukoliko ne dođe do promena zbog koronavirusa.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar