Nikada ga niste videli u ovakvom izdanju: Znate li da je ovaj dekica najpoznatiji glumac na svetu? (FOTO)

Gledali smo sve njegove filmove

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Oscars

Filmska legenda sa slike je godinama uveseljavala publiku širom sveta. Važi za jednog od najpoznatijih glumaca na svetu, ali mnogi pamte samo kako je izgledao u mladosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na njegovim filmovima su odrasle generacije. Takođe, inspirisao je generacije reditelja i glumaca koji su osnove komedije učili od njega. Bio je glumac, scenarista, režiser i producent, jedan od pionira kinematografije.

Sada tek počinje prava borba: Sve o filmovima koji su trijumfovali na dodeli Zlatnih globusa (VIDEO)

 

Snimio 75 kratkih i dugometražnih filmova, a godine 1972. dodeljen mu je Oskar za životno delo. Međutim, svi ga pamtimo po njegovom scenskom izgledu. U filmovima je gotovo uvek nosio široke pantalone, uzak kaput, šešir, velike cipele, štap i šminku. Zaradio je milione, ali je živeo veoma skromno.

Reč je o Čarliju Čaplinu. Ova slika je nastala 1972. godine kada je glumac dobio počasnog Oskara. To je jedna od retkih prilika kada je glumac, već u dubokoj starosti, bez šminke izašao pred publiku.

Foto: Printscreen/Youtube

To je ovako izgledalo:

“Oh, hvala vam puno. Ovo je jako emotivan trenutak za mene. Ne znam šta da kažem, reči mi sada deluju tako uzaludno, tako nejako. Samo želim da se zahvalim i da kažem da je mi je čast što ste me pozvali. Vi divni i slatki ljudi, hvala vam od srca”, rekao je tada glumac.

Jelena Mur za Objektiv: Uloga Blankice u filmu “Dara iz Jasenovca” me je oplemenila (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar