Saznao sam da me je dan pre venčanja, supruga prevarila s mojim kumom, a onda sam doživeo još jači udarac

Posle 15 godina braka doživeo je najveći šok u životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Rafal Strzechowski / Free / Profimedia

Preljuba nikada nije, niti može biti prijatna za prevarenog, ali šta tek reći kada on sazna da ga je supruga prevarila s njegovim kumom!

“Bio sam smiren i zadovoljan. Obožavao sam naš haotični bračni život i moju suprugu s kojom sam se venčao pre 15 godina”, priča Britanac.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ali, sve se srušilo kada sam saznao da me je dan pre našeg venčanja, prevarila s mojim kumom. To me je načisto uništilo”, kaže on i nastavlja:

“Sve sam slučajno otkrio nedavno kada smo imali malu koktel zabavu u kući. Nešto je čudno prokomentarisala u vezi s mojim kumom, a ja sam joj odgovorio: “Pa, uvek si ga volela, zar ne?”.

Foto: Dmytro Sidelnikov / Alamy / Alamy / Profimedia

“Izraz na njenom licu je bio odraz čiste panike. Odmah mi je bilo jasno da nešto nije u redu, i počeo sam da je ispitujem. Potrajalo je neko vreme, ali na kraju mi je priznala da je uoči venčanja, otišla kod kuma da mu odnese burme, i njih dvoje su se napili i imali seks”, priznaje prevareni muškarac.

Foto: Mihai Blanaru / Alamy / Alamy / Profimedia

“Bio sam pravi porodični čovek. Imamo devetogodišnju ćerku i osmogodišnjeg dečaka… A ja sada ne znam šta da radim sa sobom. Tokom vikenda tražim izgovore da izađem napolje, ili po ceo dan sređujem garažu ili čistim baštu”, objašnjava Englez.

Foto: Freepik/ halayalex

“A onda je tek usledio pravi šok – deca su primetila da nešto nije u redu i na majčinoj su strani, jer ne znaju što sam stalno toliko nervozan. A ja ne mogu da podnesem da budem u istoj prostoriji s njom. Molila me je da razgovaram sa njom, ali ja to nisam u stanju da uradim”, iskren je muškarac.

Foto: Erik Reis / Panthermedia / Profimedia

“Takođe, uradio sam još jednu katastrofalnu stvar. Kada sam saznao za prevaru, odjurio sam do kuće mog kuma, i sa vrata počeo da vičem da više nismo prijatelji. Međutim, bilo mi je žao njegove žene, koja je stajala iza njega, jer sam shvatio da ona nije ništa znala o aferi njenog muža”, napominje Britanac.

Foto: Oleg Elkov / Alamy / Alamy / Profimedia

“Osećam se kao bezvredni idiot i poslednja rupa na svirali. Ozbiljno razmišljam o razvodu jer ne vidim kako bih mogao da joj oprostim ovakvu izdaju”, zaključio je on.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (3)

  1. Bilo i proslo- da su hteli bili bi zajedno, ovako kod psihijatra i s decom kod psihologa- tvoj je izbor ostati i zaboraviti ili otici

    Odgovori

Ostavite komentar