ŽELELA sam to da uradim: Sestra Anđela skinula PACIJENTA u toaletu, pa zbog ovog šokirala sve u bolnici

Godinu dana je, kako kaže, ćutala, trpela sve i svašta, te je morala negde da izbaci svu energiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: king5.com printscreen

Medicinska sestra Anđela Maronej (31) iz Sijetla suspendovana je do daljnjeg zbog nedozvoljenog odnosa sa tek oporavljenim pacijentom u bolnici.

Anđela je poslednjih godinu dana bila u kovid delu bolnice brinući se o pacijentima sa teškim kliničkim slikama. Kuću maltene nije ni viđala osim kad uđe u nju i legne da spava. Radila je ponekad i duple smene, piše portal King 5 iz Sijetla.

MEDICINSKA SESTRA Andrea se snimala na poslu: Pokazala koliko je smršala, a onda i tverkovala (VIDEO)

Samim tim, društveni život prestao je da postoji za Anđelu, a o emotivnom da i ne pričamo. Zbog toga joj je u jednom trenutku na poslu prekipelo. U bolnici je upoznala pacijenta koji se posle 2-3 dana ubrzano oporavljao i s kojim je ostvarila lep odnos.

Srdačnost je prešla u prijatnost, a onda i u flert. Anđela se osetila živom i poželjnom, pa je želela nešto više sa pacijentom koji je bio zaražen. Kad je dobio test i dokaz da je negativan njenoj sreći nije bilo kraja, jer, prvo što ju je pitao bilo je kada će je opet videti.

Anđela je zamolila nadređene za razumevanje što je imala odnos sa pacijentom, Foto: king5.com printscreen

Znajući da neće uskoro izaći iz “kovid režima života”, Anđela je brzo prešla na dela, pa je smislila da će ga, kad sledeći put muškarac dođe na novi test, sačekati u holu bolnice i s njim otići u neki zabačeniji deo.

To je i uradila – odvela ga je u toalet za osoblje bolnice u Sijetlu, skinula ga i imali su seks. Dogovorili su se da ostanu u svakodnevnom kontaktu, samo što Anđela nije očekivala da će i “najnapušteniji” delovi velike bolnice biti pokriveni kamerama.

Obezbeđenje ju je na monitorima videlo šta radi, a priču je sutradan potvrdila i čistačica koja se našla u blizini te je Anđela suspendovana. Interesantno je da je šefa i ostale načelnike u bolnici zamolila za razumevanje.

“Želela sam to da uradim. Zapravo – morala sam! Zar ne razumete kako je nama gore? Sestrama koje bar jednom nedeljno rade i po 12-14 sati? Ne pitate se kako živimo, šta nam treba? Lepo je što spasavamo živote, ali i nama trebaju neke osnovne ljudske potrebe. Nikog nisam zagrlila i poljubila godinu dana. Živim sama da ne bi zarazila majku, pazim na svaki korak, ali osećam da se u sebi urušavam, da nestajem. Prihvatam suspenziju, ali se ne kajem zbog onoga što sam uradila”, rekla je Anđela Maronej nadređenima pre nego što je poslata kući, piše King 5.

Uhapšena medicinska sestra u Kruševcu: Ukrala lekove od 4 MILIONA dinara, imala je razrađen plan



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Kamere u wc?Bolest.Moramo proveriti da li su kod nas postavljene kamere?Ima nacin. Kazniti direktora te ustanove jer kamere se ne pistavljaju u wc !Postavite u vase sobe kad deturate da vide zene sta radite na poslu!!!

    Odgovori
  2. Strasno daje suspenduju zbog toga. Pa to odnos dve punoletne osobe. Mozda kazna oduzinje dela plate zbog mesta gde je to radila. A da je bila sa lekarom onda nikom nista. Licemerje.

    Odgovori
  3. zašto je sex strašna stvar svuda po svetu a porno filmovi i gole slike normalni??? ceo svet ispada licemeran do koske

    Odgovori

Ostavite komentar