Zavirili smo u dnevne sobe najvećih zvezda: Momenti koji su obeležili dodelu Zlatnih globusa (FOTO+VIDEO)

Prva virtuelna dodela prestižnih nagrada

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP/NBC

U noći između nedelje i ponedeljka organizovana je dodela 78. Zlatnog globusa, prestižne filmske nagrade koja je ovog puta zbog pandemije koronavirusa održana u virtuelnom svetu, mada su poneke zvezde prošetale crvenim tepihom. Događaj se istovremeno odvijao u Los Anđelesu i u Njujorku, a svečanost je preko lajv prenosa pratilo nekoliko miliona ljudi širom sveta. Evo koji su momenti obeležili najzabavnije veče u Holivudu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Autor filma “Borat 2” Saša Baron Koen proglašen je za najboljeg glumca u kategoriji komedija. Nastavak izuzetno uspešnog “Borata” iz 2006. godine proglašen je najboljim filmom i u kategoriji mjuzikla i komedije.

Zlatni globusi za “Zemlju nomada” i “Borata 2”: Govor udovice Čedvika Bozmana je rasplakao sve (VIDEO)

Pali su poljupci

“Hvala potpuno belačkom holivudskom Udruženju stranih novinara (HFPA)”, rekao je Saša Baron Koen, aludirajući na nedavno saznanje da organizacija koja stoji iza Globusa nema nijednog tamnoputog člana afričkog porekla među 87 članova.

Koen se dodatno našalio na račun organizatora, pošto je proglašen za najboljeg glumca u kategoriji
mjuzikl i komedija za isti film.

“Čekajte, Donald Tramp (doskorašnji američki predsednik) osporava rezultat. Tvrdi da je glasalo mnogo mrtvih, što je vrlo nepristojno reći o HFPA”, našalio se, a potom je pokazao koliko voli svoju suprugu Islu Fišer poljubivši je usred lajv prenosa pred milionima ljudi. Isto je učinila i Džodi Foster sa svojom partnerkom, to je njen prvi javni uzliv nežnosti, glumica je poznata kao neko ko jako drži do privatnosti.

Džejn Fonda, prava diva

Džejn Fonda, sedmostruka dobitnica Zlatnih globusa, primila je nagradu “Sesil B. Demil” za životno delo. Poznata glumica se obratila publici u lajv prenosu, a prema mišljenjima mnogih, za svoje 84
godine, izgledala je fantastično.

Crveni tepih

Prestižne filmske nagrade prvi put u istoriji dodeljene su onlajn, ali pojedine zvezde su ipak zablistale na crvenom tepihu.

Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Salma Hajek se na dodeli nagrada na Beverli Hilsu pojavila u raskošnoj crvenoj haljini. Ipak, njena pojava na crvenom tepihu u skupocenoj “Aleksander Mekvin” haljini bila je pravo osveženje u doba
lokdauna, a na pojavi joj je preko Instagrama čestitala i koleginica Dženifer Lopez.

Sada tek počinje prava borba: Sve o filmovima koji su trijumfovali na dodeli Zlatnih globusa (VIDEO)

Sintija Erivo na dodeli 78. Zlatnog globusa pojavila se u fluorescentnoj zelenoj haljini, koju prosto ne možete da ne primetite. Ova popularna glumica, pevačica i tekstopisac prošle godine je bila nominovana za najbolju žensku ulogu u filmu “Hariet”, a “Valentinov” dizajn omogućio joj je da
ove godine nikoga ne ostavi ravnodušnim.

Pogledajte odeću koja je obeležila ovogodišnju dodelu nagrada:

Genijalni Dejvid Finčer

Netfliksova drama “Menk” reditelja Dejvida Finčera, priča o scenaristi čuvenog filma “Građanin Kejn”, bila je veliki favorit sa čak šest nominacija, ali nije osvojila nijednu od nagrada. Međutim, Finčer je popio piće svako put kada je izgubio, što je bilo urnebesno.

Blam večeri – Kejli Kuoko

Glumica Kejli Kuoko, postala je zvezda večeri iako je izgubila u trci za Zlatni globus. Ona se
spremala da se zahvali publici iz svog doma, sedeći na podu okružena raznim grickalicama u haljini Oskara de la Rente, smatrajući da će primiti nagradu, kad ono…ništa! Nedugo potom, glumica je na svom Instagram nalogu prokomentarisala celu situaciju na sebi svojstven način: “Želela bih da se zahvalim… Ma, nema veze”, što je izazvalo reakcije na društvenim mrežama. Ngradu je ponela Ketrin O’hara za koju su svi znali da je apsolutni favorit, a Kejli je rekla da joj je čast da izgubi od Ketrin.

Kauč večeri – Nikol Kidman

Iako je Nikol Kidman poznata kao neko ko ne voli da eksponira svoje ćerke u javnosti, ovog puta je napravila izuzetak. Ona je, naime, iz svog toplog doma, zajedno sa suprugom Kitom Urbanom i dvema ćerkama, sa kauča pratila prenos, u koji se naknadno i uključila u uživo prenosu, a publici je najviše zapala za oko njena raskošna toaleta koju je potpisao “Luj Viton”.

Autorka: Tanja Svilanović

Ostvarenja koja morate da pogledate: Zlatni globusi su rekli da su ovo najbolje serije (VIDEO)

OVU I OSTALE ZANIMLJIVE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA.

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar