Još se oporavljam od bliskog kontakta sa SMRĆU: Oglasio se šetač pasa Lejdi Gage na kog je PUCANO (FOTO)

Nakon nepunih nedelju dana od traumatičnog napad, iz bolnice se oglasio Rajan Fišer

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Jakna Lejdi Gage, Foto:Printscreen/Youtube/CBS Sunday Morning

Šetač pasa pevačice Lejdi Gage (34), Rajan Fišer nedavno je upucan četiri puta u grudi od strane dva muškarca koja su tada ukrala dva od tri pevačicina francuska buldoga.

Fičer se putem društvnih mreža oglasio iz bolnice i otkrio u kakvom je zdravstvenom stanju.

On je svima onima koji su se zbrinuli za njegovo zdravlje objasnio da se polako oporavlja, a potom se obratio i Ledi Gagi i istakao da jedva čeka druženje sa njenim ljubimcima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lady Gaga (@ladygaga)

UPUCAN šetač pasa Lejdi Gage: Dobio četiri METKA u grudi!

” Još uvek se oporavljam od bliskog kontakta sa smrću i čuvam se (uglavnom, mislim da sam čovek) od rastuće medijske priče. Kasnije ću pisati i reći više, ali zahvalnost za svu ljubav koju osećam sa ove planete je neizmerna i intenzivna. Hvala Vam. Zahvalan što su pažnja i usredsređenost policije bili dovoljni da se Koi i Gustav vrate na sigurno, i znam da su posvećeni dovođenju ovih zločinaca pred lice pravde. Cenim ono što radite. Svim mojim prijateljima i porodici koji su plakali sa mnom i možda se čak i nasmejali jednoj ili dve moje morbidne šale pored mene ili preko ekrana – Volim vas. Hvala vam što ste me držali prisebnim više nego ikad. A moja mama i brat su doleteli ovde da budu sa mnom …. srećan rođendan Šone! Volim vas oboje svim srcem”, napisao je Fišer i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Saint Rocque (@saintrocque)

” Kad vidim kako lica pasa sijaju dok izgovarite moje, to me motiviše da nastavim da se igram sa njima kada se vidimo ponovo. Sve vas volim! Zahvaljujem se zdravstvenim radnicima: Bukvalno ste mi spasili život i pomogli mi da šetam bebe, ne mogu vam dovoljno zahvaliti. A mojoj porodici i Lejdi Gagi: Vaše bebe su se vratile, a porodica je na okupu… uspeli smo! Tokom cele ove krize pokazali ste toliko podrške i meni i mojoj porodici. Ali vaša podrška kao prijatelja, uprkos vašem traumatičnom gubitku dece, bila je nepokolebljiva. Volim te i hvala ti. . I sada? Treba još mnogo isceljenja da se desi, ali radujem se budućnosti i trenutku kada me bombarduju poljupci i lizanja (a možda čak i mokraća od uzbuđenja) od Azije, Koija i Gustava”, napisao je Rajan u objavi iz bolničke postelje.

Lejdi Gaga u kreaciji NAŠE dizajnerke! “Čast je biti u društvu velikana iz sveta mode” (FOTO+VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar