MESEČNI HOROSKOP

Horoskop za mart: Poslovne aktivnosti su naglašene, a ovim znacima neočekivano stiže i novac

Astrolog Objektiva kaže da je vrlo interesantan mesec pred nama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Michael Gaida

OVAN

Ovan
Posao
Period ispred vas je bolji nego prethodan, a tome doprinosi planeta Venera koja u povoljnom aspektu ka Uranu, i u vašem polju novca neočekivano popravlja stanje sa finasijama. Koliko ste bili defokusirani znate i sami, pa je ovo mesec u kome se vaša koncentracija vraća u normalu. Već početkom marta imate dobre aspekte kada su u pitanju finasije, pa ih pametno iskoristite. Uspeh u oblasti posla smeši vam se samo ako započnete novu saradnju. Neptun će doprineti tajnim pripremama nove aktivnosti. Nemojte biti nesigurni jer ovog puta možete naplatiti svoje veštine. Birokratski promblemi će dolaziti, ali ih možete lakše prevazići. Krajem meseca marta ponovo povoljni aspekti u vezi nagrada i novca.
Ljubav
Emotivno ste otvoreniji pa će vam se pojačati strasti u partnerskom odnosu. Ipak će partner biti mnogo zahtevniji, pa se možete pripremiti da nekad popustite. Neke sekire možete zauvek zakopati, jer povoljniji ljubavni dani stižu. Vrlo lako i udruženim snagama možete da se izborite za zajednički cilj. Ovo je dobar mesec koji će do samog kraja biti podstaknut jakom voljom da uradite nešto veće.
Zdravlje
Kada je zdravlje u pitanju, osim manjih probavnih i stomačnih problema ne očekujte veće tegobe.

BIK

Posao
Poslovni život postaje arena u kojoj vežbate svoj ego. Već početak meseca marta donosi vam dobre promene koje nikako niste očekivali. Kada želite da uradite poslove koji vas zanimaju, u svoj tim uključite samo neophodne osobe koje su slične vama. Tada rezultati neće izostati. Kraj meseca označava neophodne promene aktivnosti koje će se pokazati kao uspešne. Treba da znate da u ovom periodu nećete biti na gubitku, ni novčanom ni poslovnom.
Ljubav
Vaš vladar Venera donosi vam mogućnost raznih opcija. Ipak, u sve opcije potrebno je da uključite partnera. To je važno, da ga ne zaobiđete, jer tako nećete stvoriti nove prepreke u ljubavnom odnosu. Nekako je u ovom periodu došao red na suvu realnost, pa zabavu ostavite malo po strani. Krajem meseca stanite obema nogama na stabilne ljubavne temelje, da vas nekoliko iznenađenja ne bi izbacilo iz koloseka.
Zdravlje
Manji problem sa metabolizmom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Posao
Nije baš sjajan period na poslovnom planu ispred vas, ali se ipak možete osećati kao da ste se probudili. Svakako je bolji period kada su finasije u pitanju. Odlični poslovni kontakti donose vam nove prilike. Ipak, imajte više vere u svoje talente, pa nemojte zazirati od poslova koje ste hteli započeti. Ovo je period kada su zvezde na vašoj strani. Vaš vladar je za sada završio svoje retrogradno kretanje pa možete imate dobre poslovne kontakte koji obećavaju i dobre nagrade.
Ljubav
Malo usporen Merkurov hod daje vam mogućnost da se suočite sa onim temama koje ste donedavno izbegavali. Zato zasucite rukave i rešavajte ljubavne probleme što pre. Samo tako idete napred i ne stojite u mestu. Nije nemoguće da vam Uran donese novo poznastvo i tako probudi ambicije koje ste davno imali. Ipak je dobro što je novo poznastvo spremno da se prilagodi svemu što ste vi, samo da ne tražite dlaku u jajetu i tako srušite jednu moguću dobru ljubavnu priču. Nemojte živeti na uspomenama, već otvorite novo poglavlje ljubavi bez gafova.
Zdravlje
Uzimajte vitamine da bi održali imunitet.

RAK

Posao
Ceo mesec se pretvara u želje i nadanja na novom poslu. Zato možete imati dobru motivaciju koja vas ne napušta tokom celog marta. Čak nije nemoguće da vam se ostvari davno zacrtan cilj ili san, koji ste dugo sanjali. To je ono kada ceo univerzum zalegne da vam ostvari snove i daruje vas srećom. Zato je tokom meseca mnogo povoljniji vaš poslovni život, ulazite u period pozitivne snage i volje. Ipak, tokom perioda potrebno je da imate određene i jasne stavove. Jedina anomalija koja se događa je da svi oko vas više veruju u vaš uspeh nego vi sami. Zato je dobro da imate više pozitivnosti u mislima.
Ljubav
Veza u kojoj se nalazite ponovo je spremna na manje promene i to već početkom meseca marta. Venera će biti u povoljnom aspektu sa Uranom u Biku, pa se nadajte pozitivnom pomakom u ljubavnom odnosu. S obzirom da ste neverni Toma, ipak ćete čekati da se sami uverite koliko su promene odlična stvar za oboje. Krajem meseca pokušajte da se ne osvrćete na komentare okoline, jer ne zavisite od tuđe dobre ili loše volje. Krajem meseca dopustite parteru da vam ponudi dobro rešenje.
Zdravlje
Stomačni virus i malaksalost su moguće tegobe.

LAV

Bili ste jako hrabri i spremni na rizik. Zato se u ovom periodu možete opustiti jer ste napravili dobru poslovnu priču. Ostvarili ste odličnu saradnju, ali sada je vreme da konzumirate plodove svog rada. Tokom marta meseca imate lepe mogućnosti da se predstavite u novom poslovnom svetlu. To će vam doneti i nove ugovore kojima se niste nadali. Za one lavove koji možda planiraju podizanje kredita ili uzimanje pozajmice, zvede preporučuju da sačekaju, jer im to neće trebati. Neko ko vama duguje novac krajem meseca vam ga može vratiti.
Ljubav
Bolji prolećni dani donose i bolje i aktivnije ljubavne događaje. Odnosi sa partnerom postajaće sve bolji kako bude mesec odmicao. Iako ste imali problema u ljubavnoj priči sada shvatate da je ipak sve i trebalo da se odigra tako kako su zvezde namestile. Važno je da su bolji ljubavni dani pred vama i mirniji emotivni život. Nekoliko manjih promena ponašanja kod partnera, neće vam kao do sada izazvati netrpeljivost i nervozu.
Zdravlje
Moguće su oscilacije u krvnom pritisku.

DEVICA

Posao
Malo po malo i vi ćete proleće dočekati lišeni haotičnog ponašanja u poslovnim sferama. Tako da u ovom periodu radite na dugoročnim projektima koji vas uvode u stabilizaciju posla. Kad je Merkur krenuo direktno i vama je svanulo na finasijskom polju. Zato se ovog meseca fokusirajte i na manju štednju koja će vam čuvati unutrašnji mir i spokoj. Krajem meseca, kada su Merkur i Neptun u konjukciji u znaku Riba, nemojte previše maštati nego zadržite poslovnu realnost da ne budete prevareni od strane poslovnih partnera.
Ljubav
Čudan je ovo period za vas jer su Venera i Uran u aspektima koji vam mogu doneti i promenu u ljubavnim odnosima. To znači da su moguće i stabilizacije u ljubavi sa bivšim partnerom, ali samo ako imate iskrene namere i razgovore. Jedina prepreka je krajem meseca, kada nije dobro da ostvarite pomirenje. Zato birajte sve dane do 30. marta kada je povoljna šansa da do napredka u ljubavi lakše dođete.
Zdravlje
Čuvajte se upale bešike.

VAGA

Posao
Poslovne okolnosti i obaveze od vas očekuju veliko angažovanje. Zato, već početkom meseca pre svih možete osetiti prolećni umor. Ipak je ovo period u kome možete prevazići poslovne prepreke, ali na jednostavan i smiren način. Nemojte nigde žuriti pa vam je rešenje lako pronaći. Nemojte sumnjati u svoju srećnu zvezdu jer krajem meseca upravo možete imati dobar finasijski dogovor, ali i realizaciju projekta koji ste dugo čekali. Red je da opomenete ljude koji vam duguju novac. Taman ga možete lepo uložiti u novi poslovni projekat.
Ljubav
Na vama je da li ćete se zadovoljiti vezom koja ograničava vašu ličnu slobodu i pokret. Ipak, ovog meseca imate dobre iznenađujuće okolnosti da u poslovnom okruženju sretnete osobu koja vam može više značiti nego neko koga jako dugo poznajete. Tokom marta bićete manje tolerantni prema svima, a najviše prema partneru, pa možete očekivati burne reakcije sa suprotne strane. Možda je idealno vreme da odlučite kako i da li dalje sa nekim koga dugo čekate da se prilagodi zajedničkom životu.
Zdravlje
Povremena nesanica posledica je vaše zabrinutosti za egzinstenciju.

ŠKORPIJA

Posao
Na vama je da se trudite i budete uporni, što i jeste vaša priroda, a na zvezdama je da vam otvore auto-put u poslovnim aktivnostima. Ušli ste u period povoljnijih novčanih transakcija i ne snalazite se najbolje. Ali kako mesec bude odmicao, ako nemate rizična ulaganja, vaše finasije će se itekako stabilizovati. Važno je da pratite svoj unutrašnji osećaj koji vam nepogrešivo daje signale.
Ljubav
Još jednom se pokažite u punom svetlu i dajte sve od sebe da popravite svoj ljubavni život. U suprotnom, idete na nešto potpuno novo i strano, pa će vam ovaj mesec biti period privikavanja na nove ljubavi i okolnosti. Zato prizovite u pomoć iskustvo i razum kada pravite novu ljubavnu priču, da bi temelji bili čvrsti i dobri. Krajem meseca nemojte ući u paralelnu vezu, jer možete biti otkriveni.
Zdravlje
Promenite dnevni ritam, nešto vam smeta, osećate se iscrpljeno.

STRELAC

Posao
Već na samom početku meseca, tačnije 5. marta, možete dobiti povoljne vesti iz vaše poslovne sfere. Neke stvari se odvijaju baš onako kako bi vi želeli. Neki staro-novi početak na poslovnom projektu donosi vam osveženje kakvo dugo niste imali. Zato se usudite da sanjate snove na dnevnoj realnosti. Jaka intuicija, empatija i kreativnost krasiće ceo period pred vama. Nove nade se useljavaju u vaše poslovno biće i to vam donosi neopisivu radost.
Ljubav
Nije još ni poćelo zvanično proleće, a kod vas su se već otopile sante leda na ljubavnom polju. Imate neke šanse da se ponovo spojite sa bivšim partnerom, jer su Venera i Uran u saradnji tokom ovog meseca, pa menjaju stvari: spajaju razdvojene a one spojene razdvajaju. Kod vas su neočekivane ljubavne okolnosti, koje nikako niste planirali ni u malom mozgu.
Zdravlje
Povedite računa o ishrani jer vam neke namirnice prave uzbunu u organizmu.

JARAC

Posao
Do sada niste bili, ali ste u ovom mesecu spremni da uložite značajna sredstva u svoj posao. Nije vam bilo lako da odlučite, ali sada je to sve sazrelo. Novac koji vam je obećan neće stići, ali se kroz kompenzaciju možete snaći. Ipak, vi ste spremni da rizikujete da izgubite vreme, a možda i novac, samo da bi u sebi osetili stari dobri stimulans u poslovnoj akciji. Krajem meseca nemojte uzimati kredite jer će biti nepovoljni.
Ljubav
Kako je kada se sličan sličnom raduje, možete osetiti ovog meseca. Poznanstvo sa osobom koja je previše slična vama može vas dosta zbuniti. Uviđate da imate isti problem samopotcenjivanja sebe. To vam univerzum šalje mogućnost da kroz obostrane lekcije savladate tu duboku manu. Zato je mart mesec učenja i edukacije da pomognete sebi i zauzmete mesto pod zvedama koje vam pripada. Krajem meseca možete planirati zajednički izlet sa osobom koja vam je sve draža.
Zdravlje
Sanirajte sve što vam smeta i ne prija.

VODOLIJA

Posao
Nije loša cela godina, ali mart je period koji obeležava početak promene i dobrog perioda ispred vas. Zato se stvari polako zahuktavaju tokom ovog meseca i vi tu ništa ne morate da radite. Jednostavno okolnosti i poslovni život vas jure sa dobrim prilikama. Iako niste potpuno sigurni koliko možete da odgovorite novim aktivnostima, lako ćete se prilagoditi i nećete imati vremena za nesigurnost. Krajem meseca očekujte još bolje finasije.
Ljubav
Na ljubavnom polju prilike nisu sjajne sve do 21. marta kada Venera ulazi u Ovna. Tada možete očekivati događaje koji vas mogu uzdrmati na polju ljubavi. Do tada je sve nešto tajno, zakulisno, skriveno i neobjašnjivo, čak nejasno. Ništa konkretno sem par susreta sa osobom sa kojom unapred znate da nemate budućnost. Zato sačekajte kraj meseca marta, pa se ludo zaljubite, makar se odljubili za mesec dana.
Zdravlje
Uredite dnevni ritam ishrane.

RIBE

Posao
Kako god da obrnete poslovnu situaciju do vas će doći prave i dobre informacije. Zato ih tokom ovog perioda možete dobro iskoristiti, jer poslovne vesti za vas su čist novac i prednost. Imate dobar odnos sa saradnicima i puno poverenje koje će krajem meseca doneti rezutate, ali samo ako budete manje pričali a više radili. Imate mogućnost da vam neko ukrade ili prisvoji poslovnu ideju. Transakcije sa nekretninama nisu povoljne ovog meseca, a zastarela potraživanja će doći neočekivano. Proverite sve oko poslovnih aktivnosti i slušajte svoj unutrašnji glas.
Ljubav
Venera je većim delom meseca u vašem znaku, pa se možete nadati dobroj energiji. Ljubav je na vašem meniju tokom celog perioda, i ako ste završili i zaokružili svoj ljubavni život ovo je vreme u kome možete napraviti stabilizaciju, ali samo ako nema skrivenih motiva. Računajte na zvezde, a najviše na Veneru koja vam otopljava srce i zrači jedinstvenom ljubavnom pričom. Neke Ribe mogu ući ili planirati brak. Pa sada vidite koliko to daleko može da dogura.
Zdravlje
Polje zdravlja nije ugroženo.

Piše astrolog Vesna Trajković

Horoskope našeg astrologa pratite i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar