Karleuša objavila vruće, BEZOBRAZNE fotke: Pozirala GOLA, grudi pokrila samo rukom! (FOTO)

Ovim setom fotografija najavila je novi album

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ Karleusastar

Jelena Karleuša zasenila je sve svojim poslednjim setom fotografija.

Ona je pozirala samo u srebrnim čiznama, dok osim gaćica, kojima se vidi samo tračica na boku, nije na sebi imala ništa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bujne grudi prekrila je rukama, dok joj je zanosna zadnjica u prvom planu.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ono što je zanimljivo jeste opis fotografija “Alpha”, što govori da Jelena novim setom fotografija zapravo najavljuje novi album koji će nositi baš ovaj naziv. Upravo iz tog razloga njeni fanovi su uzbuđeni što su konačno videli ovu najavu, budući da pevačica nije objavila album još od 2012. godine.

“To se čekalo”, “Kako će album da kida”, “Uzbuđenje”, bili su samo neki od komentara Jeleninih fanova koji sa nestrpljenjem očekuju njen novi album.

Da podsetimo, Jelena je u međuvremenu izdala tri dueta, sa Acom Lukasom, Azisom i Gazda Pajom, a gostovala je i u pesmi “Marihuana” grupe Miligram.

Jelenine nove, vruće fotografije pogledajte OVDE!

Jelena Karleuša je KRALJICA SRBIJE?! Ovom objavom zapalila društvene mreže (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (7)

  1. Jelena kako li je kada prodaješ drugima te slike obrađene do neprepoznatljivosti, a onda staneš pred ogledalo? Koliko li je to strašno!!!??? I pogled gađenja i prezira muža i zgražanja i odvratnosti okoline???! I bez ljubavi i sex-a ko zna od kada???? A kako će tek biti kada deca koja te vole ipak pokažu da te se mnogo stide?

    Odgovori

Ostavite komentar