David je Violetu ubo nožem 49 puta: Detetu (3) stavio slušalice i pustio muziku da ne bude SVEDOK UŽASA

David je koristio dva noža, budući da mu se na prvom koji je koristio oštrica polomila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Printscreen

David G. (25) iz Srbije osuđen je na doživotnu robiju u Nemačkoj jer je u junu prošle godine sa 49 uboda nožem ubio Violetu R. (38) dok je u stanu bilo njeno trogodišnje dete. Pre zločina detetu je stavio slušalice na uši i pustio muziku kako ne bi bilo svedok užasa, prenose nemački mediji.

Unakaženo telo nesrećne žene pronađeno je 15. juna 2020. sa brojnim povredama. Obdukcija je tada pokazala da su joj bile presečene arterije, da je zadobila 49 uboda nožem, zbog čega je iskrvarila pored sofe. Zločin je počinio Srbin David G., sa kojim je bila u emotivnoj vezi i kog je želela da napusti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Koristio dva noža

Smatrao je da je žena njegovo vlasništvo i da mora da ga sluša. Tvrdio je da može da raspolaže ženama kako želi – rekao je sudija prilikom izlaganja presude.

Prema presudi, David je koristio dva noža, budući da mu se na prvom koji je koristio oštrica polomila. Kako se navodi, okidač za svirepi zločin bilo je to što je Violeta želela da ga ostavi zbog veze sa drugim muškarcem.

Foto: Facebook/Printscreen

Slučajno otkriven

David G. je na suđenju priznao krivicu. – Bio sam mnogo ljut. Voleo sam Violetu i još uvek je volim – rekao je osuđeni. Podsetimo, policija je ženino telo slučajno pronašla u njenom iznajmljenom stanu u nemačkom Hagenu. Policija je došla na adresu kako bi uhapsila Davida G. jer je trebalo da bude izručen Srbiji, gde je u odsustvu osuđen na 12 godina zatvora zbog trgovine ljudima.

– Nakon ubistva, David G. uzeo je žrtvinu ćerku i odveo je sa sobom. Iskasapljenu partnerku zaključao je u stan, gde je telo ležalo nedelju dana. Uhapšen je u stanu u Izerlonu, gde je bio sa detetom i prijateljicom.



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar