UPOZORENJE RODITELJIMA

Majka deteta (4) koje je umrlo tokom onlajn nastave: Sin mi je mrtav zbog JEDNE STVARI, odmah je bacite

Lekari su se satima trudili da ustanove šta je ovom četvorogodišnjaku zapalo u grlo, a onda su pogledali snimak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/Goffkein

Ajla Rutherford iz Amerike, slomljena je od tuge zbog gubitka sina Aksela (4), a sve se dogodilo pre mesec dana nakon što je otišla da se istušira posle pravljenja rođendanske torte za svog najstarijeg sina Sorena. Ona je u tuš kabini začula vrištanje ostalih članova porodica. Izletela je iz kupatila, kako bi potražila svog supruga, nije mogla ni da pretpostavi šta se zapravo dogodilo. Suprug je pokušavao da spase mališana koji je počeo da se guši, pomoću Hajmlihovog zahvata, ali je nažalost izgubio svest i počeo da plavi.

Slomljena majka, upozorila je druge roditelje da obrate pažnju, posebno oni čija deca idu na onlajn nastava i da budu oprezni, jer je njen sin preminuo zbog obične igle.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je koristio iglu pribadaču tokom onlajn nastave koja se sprovodi kao mera zaštite zbog pandemije koronavirusa.

Hitno su ga odveli u bolnicu, a lekari su shvatili da se dete nije gušilo, već da je udahnuo iglu, koja je probila levo plućno krilo, zbog čega nije mogao da diše.

Dečak je tragično preminuo na rukama svojih roditelja.

“On je bio dete koje nikad nije stavljalo predmete u usta. Bilo je to prvi put”, izjavila je Ajla za Metro.

Majka je rekla da su lekari proveli dva sata izvodeći traheotomiju, bušeći njenom sinu rupu u grlu kako bi uklonili iglu – jer se disajnini put zatvara kada ljudi prestanu da dišu.

Ova slomljena žena sada upozorava druge roditelje da bace ili sakriju sve igle koje imaju u svome domu kako bi sprečili da njihova deca dožive istu sudbinu.

“Svi ih koriste i potrebno je samo da ih dete pronađe, stavi u usta, udahne i probuši pluća. Ako imate igle u kući, izbacite ih ili stavite na mesto do kog vaše dete neće moći da dođe. Nije vredno detetovog života ili boli. Ne želim da iko mora da prolaziti ono što smo mi morali”, apelovala je Alaja.

“Tog dana kada smo se vratili kući, njegov tata i ja seli smo sa sinom Sorenom (6) i rekli mu da je Aksel umro. Koristite prave reči – iako one bole”, rekla je majka.

Deka (91) RASPLAKAO ceo svet: Majci teško bolesnog mladića ponudio vakcinu, ali je odbijen zbog OVOGA



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar