Dve Monike zbog ISTE žene opljačkale fitnes centre, a onda je isplivala UŽASNA tajna ljubavnog trougla

Svaka od njih imala je svoj cilj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/mon12_mull

Tri Čehinje, Monika Pehočova, Barbora Seligova i Monika Milerova uhapšene su i u kratkom roku osuđene posle niza pljački u kojima su učestvovale u Pragu, ali i drugim većim gradovima.

U pozadini ovih pljački robe korisnika elitnih fitnes centara stajali su neraščišćeni računi unutar ljubavnog trougla, te je pokretač nedela bio upravo emotivne prirode, prenosi češki portal Idnes.

Policajka Monika Milerova živela je sa Barborom Seligovom koja je sanjala o boljem životu sa daleko više novca od onoga što je imala. Milerova je želela isto ali nije videla rešenje u trenutnoj situaciji.

Kad se u njihovu vezu umešala Monika Pehočova sve se promenilo. Pehočova se zaljubila u Seligovu, pa je policajka bila prinuđena da se takođe bori za nju, jer je Monika raskinula vezu.

Da bi pokazala odanost i ljubav, policajka Milerova prihvatila je da im čuva stražu, odnosno da ih spasava otkrivanja posle pljački fitnes centara, za šta se zalagala Monika Pehočova.

Monika Milerova i Monika Pehočova su se na sudu krile od fotografa, Foto: Idnes.cz printscreen

Pehočova i Saligova išle su maskirane u fitnes centre i u roku od mesec dana počinile su više od 10 pljački uzimajući satove, nakit i telefone u vrednosti od 16.000 evra. Jednom je čak umesto Barbore u svlačionicu ušla i Monika policajka ukravši nepoznatim ženama dva sata.

Milerova ih je štitila koliko je mogla, ali su pale u fitnes centru u Brnu kada je Seligovoj pala perika s glave. Kamere su je snimile i klupko se odmotalo u roku od 48 sati. Sve tri su odmah otišle na sud.

“Jako sam volela Moniku ali me je iscrpela borba za nju. Zbog Monike sam počinila nešto što nije u skladu sa poslom kojim se bavim, te se neizmerno kajem. Ne mogu da vratim sad vreme”, rekla je policajka Milerova koja je kao i Seligova došla maskirana pred novinare u sudu.

Milerova je šokirala sve kada je rekla da je bila toliko zaljubljena u Barboru da je zbog nje bila u stanju da počini još gore stvari od zaštite tokom pljački!

Policajka Monika Milerova dobila je kao i Barbora Seligova 30 meseci zatvora uz uslovnu četvorogodišnju kaznu, dok je Monika Pehočova zbog debljeg dosijea koji već ima dobila tri godine u zatvoru i još pet uslovno.

Marija iskopala očev grob i iz njega uzela JEDINO što nije smela: Ukućani je otkrili, pa je se ODREKLI



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar