Majka MONSTRUM pobegla s ljubavnikom: Vladislava (25) ostavila decu bez hrane i vode, dečak UMRO u mukama

Mališani nisu mogli da napuste svoju sobu, jer se ispod vrata nalazio peškir

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Majka koja je svoje dvoje dece ostavila bez hrane i vode 11 dana, da bi provodila vreme sa svojim ljubavnikom i njihovim deteom, osuđena je zbog ubistva. Vladislava Trokhimčuk (23) iz Kijeva u Ukrajini, nije pokazala kajanje tokom suđenja, a čak se i smejala kada su je osudila na 8 godina zatvora, jer je namerno izgladnjivala decu i zbog ubistva sina Danijela.

Njena ćerka Ana (3) je uspela da preživi tako što je pila vodu iz vaze, ali je devojčica patila od hronične neuhranjenosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Inače, ovaj slučaj iz 2019. godine jako je potresao javnost. Mališani nisu mogli da napuste svoju sobu, jer se ispod vrata nalazio peškir.

Deca su tako gladovala 11 dana, a za to vreme su jela tapete, gips i sopstvene izmete. Na zidovima su pronađeni tragovi zuba, a oni su očajnički pokušavali da skinu linoleum sa poda da bi otvorili prazninu ispod vrata.

Vladislavina bivša svekrva je pokušala da uđe u stan ali nije imala ključ, kaže njen bivši muž Aleksej Trokhimčuk, otac mališana.

Njegova majka je pronašla decu 11 dana kasnije. Policiji je rekla da je išla do dece sa namirnicama i igračkama.

Ana je ležala na krevetu i spavala. Probudila sam je, dala joj sir i bananu, pa sam je držala u naručju. Tada je sve bilo kao u strašnom snu. Ne razumem kako se to dogodilo – kaže ona.

Vladislava je nameravala da izgladnjuje svoju decu, da bi potom objavila njihove slike na društvenim mrežama. Htela je da obmane narod da njena deca imaju tumor opasan po život, kako bi mogla da sakupi novac za njihovo navodno lečenje, izneto je na sudu.

Majka je ostavila svoje mališene same 11 dana, dok je providila vreme sa novim ljubavnikom i njihovom ćerkom.

Policijski izvor je rekao da se ona zabavljala dok je decu mučila do smrti. Psihijatri su presudili da je ona mentalno sposobna i da može da se suoči sa suđenjem.

Sudija Galina Bondarenko ju je nazvala “ciničnom i bez srca”, a osmogodišnja kazna koju joj je izrekla, izazvala je negodovanje.

Međutim, kada joj je izrečena presuda, počela je da smeje i da tapše rukama. Vladislavina ćerka Ana je data na usvajanje, a majka monstrum će moći da odgaja svoju mlađu ćerku Sofiju kada bude izašla iz zatvora.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

Ostavite komentar