Čudo u Zlatnom kupu: Objektiv izbacio favorizovani Airport – bilo je vatreno u Posco areni! (FOTO)

Mnogi nisu verovali u ove momke, koji su pokazali ratnički karakter i neverovatnu želju za pobedom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Stefan Kojić

Objektiv se plasirao u četvrtfinale Zlatnog kupa, pošto je pobedio favorizovani Belgrade Airport rezultatom 4:2!

Osim što znaju da pišu i donose najbolje informacije u gradu, članovi redakcije Objektiva su pokazali da su fudbalski znalci sa ratničkim duhom u sebi. Ponekad malo preteraju, ali nemaju lošu nameru.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prštalo je od duela i borbe sa obe strane, a meč je obilovao uzbuđenjima. Airport je na samom startu ostao bez igrača, koji je doživeo povredu, pukao mu je list, a nije bilo zamene za njega, što je prilično uzdrmalo ekipu od koje se mnogo očekivalo.

Komnenić je sredinom prvog poluvremena načeo protivnika posle sjajne asistencije Nikole Slepčevića, ali je ubrzo stigao odgovor od Mišića. Odlični Radosavljević na golu nije imao šansu, druga stativa je neodbranjiva u malom fudbalu. Početak drugog dela je bio idealan za naš tim. Tropotezni mat u režiji Grkovića. Ubrzo je Komnenić povećao prednost, međutim, Grahovac je uveo meč u dramatičnu završnicu.

Atmosfera se usijala, Radosavljević je odbranio nekoliko šansi, Aleksić je komandovao ekipom, ceo tim se borio za grb Objektiva, a tačku na meč je stavio Slepčević, golom sa skoro pola terena.

Ovom prilikom se izvinjavamo protivnicima, čiji je jedan igrač polomio ruku, posle starta našeg pomalo “prepaljenog” golmana.

On se posebno izvinjava, ali očigledno je da ovakvima (kao što je naš golman) baš i nije mesto na fudbalskom terenu, bolje da se drže tastature, miša i novinarske lože…

Foto: Stefan Kojič/Objektiv.rs

Nadamo se da će se momak uskoro uskoro oporaviti, trenutno nosi longetu, a članovi tima Objektiva obavezali su se da sinoćnje protivnike kad god to bude bilo moguće odvedu na “treće poluvreme”!

Objektiv igra četvrtfinalni duel sa GSP-om, koji je savladao Pink, a meč je na programu 8. marta.

“Delije” ušle na Marakanu, pa napravile šou: Sever podsetio na stare dane (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar