Ona je bila NAJLEPŠA u Jugoslaviji! Poznati muškarac joj je napravio PAKAO od života, pa se RAZBOLELA

Iako ju je krasio neodoljiv osmeh, velika muka se krila iza njega

Foto: Printscreen/Youtube

Suzana Žunić davne 1988. godine ponela je titulu Miss Jugoslavije. Tada je postala poznata i mnogi muškarci su je želeli za sebe.

Jedan od njih bio je hrvatski fudbaler Igor Štimac. Njemu je to pošlo za rukom. Sretali su se na raznim prijemima, pa nije mnogo prošlo od upoznavanja do trenutka kada su uplovili u emotivnu vezu o kojoj se mnogo pisalo.

Bila je prva STARLETA Jugoslavije, zavela je Gorana Bregovića, a PRELEPA je i danas (FOTO)

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nedugo zatim ušli su u brak, koji se svima činio kao veoma srećan i idiličan, a ni najmanje nije takav bio. Imali su sve – uspeh, lepotu, popularnost, poštovanje u društvu, ali, ipak, Suzana je bila veoma nesrećna, jer joj suprug nije bio veran. Varao ju je sa glumicama, misicama, pevačicama. Njegove preljube bile su javna tajna, a ona je bila predmet podsmeha.

Foto: Printscreen/Youtube

Sve je dostiglo vrhunac kada je uplovio u aferu sa pevačicom Alkom Vuicom, koja mu je prosula piće u lice naočigled svih, jer nije raskrstio sa ženom. Nakon ovog incidenta Suzana je definitno rešila da stavi tačku na brak.

Cela Juga je želela, ona se udala za RIBARA! Prošla je kroz PAKAO, a i danas izgleda brutalno (FOTO)

Suzana je zbog propalog braka upala u depresiju iz koje joj je dugo vremena trebalo da izađe. Kada se oporavila od ovog nesrećog braka udala se 2015. godine za trenera šibenskog košarkaškog kluba Damira Milačića i to posle šest godina zabavljavanja. Suzana iz braka sa Štimcem ima sina Luku i ćerke Miju i Deu.

Suzana je danas uspešna slikarka, a godine joj ne mogu ništa, te i danas pleni lepotom, u šta se možete uveriti klikom OVDE.

Izvor: Objektiv.rs, Republika.rs, Story.hr

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar