Evu Ras će ceo svet da gleda: Film “Vampir” Branka Tomovića je dobio velikog distributera

Veliki hit u najavi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ Televizija srpske dijaspore

“Vampir”, novi film Branka Tomovića je sada dobio velikog distributera. Veliki fancuski distributer “Reel Suspects” je objavio da film može da postane veliki hit zbog svoje zanimljive teme i neobičnog stila. Ovaj distributer posluje na prostoru cele Evrope, ali i Sjedinjenih Američkih Država.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Reč je o britansko-srpsko-nemačkoj koprodukciji, koja se bavi pojmom vampira u srpskoj kulturi. Film je napisao, režirao Branko Tomović, on je i odigrao glavnu ulogu. Tomović već dve decenije gradi bogatu filmsku karijeru u Evropi i Americi.

Stvarni likovi iz filma “Dara iz Jasenovca”: Evo šta se sa njima desilo nakon rata

Film je snimljen na engleskom jeziku, sa idejom da svi saznaju originalnu priču o vampirima i njihovu usku povezanost sa Srbijom. Našu zemlju je želeo da prikaže u misterioznom svetlu, ali i vampire vrati u svoj rodni kraj. Glavni junak se zove Arnaut. On je svedok jezivog zločina u Engleskoj i odatle beži u Srbiju. Sada dane provodi u zabačenom srpskom selu. Jedini posao mu je da čuva omanje groblje. Njega na poslu često posećuje misteriozna starica Baba Draga koja ga vodi na put tame.

Glavne uloge igraju Eva Ras, pozorišna glumica Gorica Regodić, i mladi glumac Joakim Tasić. Film je sada u postprodukciji, a očekuje se da uskoro stigne pred publiku. Strani portali uveliko pišu o ovom ostvarenju, a vest o novom distributeru je čak i podelio magazin “Variety”.

Da li ste prepoznali detalje iz starih serija? “Wandavision” kao omaž najboljim sitkomima (VIDEO)

“Ovaj film predstavlja sve ono što mi već godinama želimo da vidimo u kinematografiji. Publika je željna, želi da gleda neobične i originalne filmove. Traže beg od realnosti i to će im ovaj film pružiti. Mislimo da može da postigne veliki komercijalni uspeh i postane pravi hit”, rekao je Mateo Lavadina, direktor “Reel Suspects”.

Scena koja je obeležila domaći film: Nebojša Glogovac i Nataša Ninković su je snimili iz prve (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar