2021 Nissan Qashqai stiže s hibridnim pogonom (VIDEO)

Japanska kompanija je iz ponude izbacila dizel agregate

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Nissan

Nissan je predstavio 3. generaciju najprodavanijeg SUV modela. Qashqai je dobio brojna poboljšanja, uključujući bezbednosne sisteme, efikasniji agregat (hibrid varijantu) i moderniju liniju.

S prednje strane, dominiraju redizajnirana rešetka hladnjaka i LED svetlosne grupe. Novi model je veći od prethodnika, nudi paletu od 11 boja karoserije, pet dvobojnih kombinacija i felne od 17-20 inča.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kabina je modernizovana digitalnom instrument tablom, infotejnment i head-up displejima. Vozač na raspolaganju ima navigaciju, Android Auto, Apple CarPlay, kao i NissanConnect za kontrolu putem mobilnog telefona.

Jedinica E-Power

Qashqai 2021 koristi unapređenu CMF-C platformu, koja omogućava veće dimenzije i više prostora za putnike, prenosi Autoexpress.

Kompanija je iz ponude izbacila dizel agregate i predstavila blago hibridnu verziju 1.3-litarskog DIG-T benzinca (140 i 158 KS). AWD pogon i automatski CVT menjač su opcioni.

Najvažniji novitet je hibridna jedinica E-Power, koja kombinuje 1.5-litarski turbo-benzinac i elektromotor za ukupno 184 KS. Pogon je, u tom slučaju, samo prednji.



Izvor: Objektiv.rs/S.K.

Komentari (1)

  1. Izgleda fenomenalno! Čini mi se da ima više struje nego što je ja imam u kući! Voleo bih da ga nekad provozam, pošto nema šanse da kupim nešto tako skupo. Makar da ga iznajmim ako bude u autorent.u tek da me želja mine. K'o ono, kad smo k'o deca pozajmljivali bicikle na jedan krug.

    Odgovori

Ostavite komentar