Definitivno stavila tačku na BRAK! Nenadova supruga Ivana angažovala ADVOKATA za razvod

Razbolela se od tuge i neprijatnosti koje joj je Aleksić priredio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-Stock

Nakon što mu je oprostila razne ispade u prošloj sezoni Zadruge sa Draganom Mitar, Ivana Aleksić, supruga od Nenada Aleksića Ša, odlučila je da stavi tačku na brak sa reperom.

Naime, ona je pre nekoliko dana skinula burmu, i prezime sa svog Instagram profila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Instagram/Printscreen/_ivv_

Kako je situacija njenog supruga i Tare Simov izmakla kontroli, Ivana je odlučila i da angažuje advokata i time definitivno kaže kraj svom braku.

Nenad Aleksić Ša sa suprugom Ivanom pred ulazak u karantin/Foto: E-Stock/M. Rafailović

Naime, ona se prijateljima poverila da bi Nenadu i oprostila intimni odnos sa ljubavnicom, ali ne može da pređe preko toga što joj je rekao da je voli.

Oženjeni reper Nenad Aleksić Ša već nedeljama je jedan od najomraženijih zadrugara zbog izuzetno bliskog odnosa sa dvadesetogodišnjom Tarom Simov i priča da joj je navodno obećao decu i brak.

Najpre je skinula burmu, a OVIM POTEZOM supruga repera Ša još jednom pokazala da mu neće oprostiti (FOTO)

Ova informacija najviše je potresla njegovu suprugu Ivanu, koja je odlučila da pokrene brakorazvodnu parnicu.

“Ivana se u poslednjih nekoliko meseci razbolela od tuge i silnih neprijatnosti koje joj je Ša priređivao, ali se dostojanstveno držala i bila je spremna da se bori za svog čoveka i brak. Sve bi to i ostalo tako da pre nekoliko dana nije shvatila da je Ša zaljubljen u Taru i da se tu odavno ne radi o seksualnoj već ljubavnoj privlačnosti. Slomilo ju je to što je čovek kog najviše voli drugoj obećao decu, ceo svet i ljubavno gnezdo u kom će se skućiti. Skinula je njegovo prezime sa društvenih mreža i prijateljima se poverila da je zauvek kraj”, priča izvor za “Alo!” i navodi da će Ivana tokom sledećih nedelja podneti zahtev za razvod braka.

Foto: Youtube/Printscreen/ Zadruga Official

“Nenadu nije ni u malom mozgu da bi Ivana ikada mogla da ga ostavi. S druge strane, ona je slomljena kao nikada do sada, svakodnevno plače i prijateljima se poverila da bi Nenadu i oprostila intimni odnos sa ljubavnicom, ali ne može da pređe preko toga što joj je rekao da je voli. Sudeći po svemu, nema nade da se brak spasi, a, koliko znam, već je angažovala advokata s kojim se ovih dana nalazi i uz čiju pomoć će tokom sledećeg perioda i zvanično pokrenuti razvod”, priča izvor i navodi da će se Aleksić potpuno slomiti kada ga u rijalitiju sačeka papir i zvanično obaveštenje da je izgubio ženu.

Saznala za prevaru, pa skinula burmu! Ša ne sluti da ga je supruga OSTAVILA zbog INTIMNOG odnosa sa Tarom

Izgleda da je Ivana čvrsta u svojoj odluci da ostavi Nenada.

“Posle toliko godina ljubavi i braka doživela je da joj se suprug zaljubi kao tetreb. Budući da ima podršku porodice i svih zajedničkih prijatelja, ne postoji šansa da se predomisli, a skidanjem burme i njegovog prezimena je to i dokazala”, zaključuje izvor.



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar