BIO JE LUDO ZALJUBLJEN

Slobodan Milošević imao AFERU sa poznatom srpskom glumicom: Otkrila je i da se sprema ZAVERA protiv njega

Zahvaljujući njoj je otkrivena zavera čiji je cilj bio rušenje Miloševićevog režima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA/ROBERT RAJTIC

Nekadašnji predsednik Srbije i SR Jugoslavije, Slobodan Milošević je, prema pisanju medija, bio ludo zaljubljen u jednu našu popularnu glumicu, sa kojom je navodno proveo vikend u vili u blizini Smedereva.

Zahvaljujući ovoj ženi, raskrinkana je zavera čiji je cilj bio rušenje Miloševićevog režima, a kako se saznaje iz službene beleške obaveštajnih službi, istim povodom zaplenjena su i dva miliona nemačkih maraka planiranih za sprovođenje te operacije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema izveštaju, Milošević je bio zaluđen za našom glumicom S.S, koja je glumila u nekoliko poznatih filmskih ostvarenja i velikom broju televizijskih serija. Prema spekulacijama, ona ga je svojom pojavom i ponašanjem izuzetno podsećala na njegovu suprugu Miru Marković iz mlađih dana, a za njihovo poznanstvo bio je odgovoran Miloševićev kasniji ljuti protivnik – Ivan Stambolić.

“Stambolića su već uveliko pratile mnogobrojne afere sa poznatim damama sa estrade, pa je svom nekadašnjem miljeniku vrlo rado izašao u susret i dogovorio mu kontakt sa glumicom. Mislim da se radi o kraju 1986. ili početku 1987. godine”, kaže nekadašnji pripadnik tadašnje tajne službe.

Bio mu je krvni neprijatelj, a onda je Sloba naredio da ga UBIJU! Zločin o kome se u Srbiji i dalje ćuti 

Za susret Miloševića i poznate glumice znalo je samo nekoliko ljudi bliskih Miloševiću, međutim, kasnije je tajnoj službi povereno da prati grupu čiji je organizator bio tadašnji sekretar za odbranu admiral Branko Mamula i njegov šef kabineta potpukovnik M. D.

Miloševiću je navodno za planiranu zaveru rekla upravo S.S., budući da je tada bila u vezi sa Mamulinim šefom kabineta.



Izvor: Objektiv.rs, Srpski telegraf

Komentari (13)

Ostavite komentar