Najveća Diznijeva zlica u novom svetlu: Fenomenalan prvi trejler za film “Kruela” (VIDEO)

Kruelu igra oskarovka Ema Stoun

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ Walt Disney Studios

Izgleda da je Dizni napokon naučio lekciju i odlučio da publici prikaže neobične adaptacije, a ne samo precizne prerade starih crtanih filmova, kao što su bili “Kralj lavova”, “Pepeljuga” ili “Lepotica i zver”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prvi trejler za film “Kruela” je publiku ostavio bez teksta, izgleda da ćemo dobiti potpuno originalan film o njihovoj najvećoj zlici.

Festival dokumentarnog filma: Otkrijte šta je zajedničko jugoslovenskim spomenicima i Tildi Svinton

Oskarovka Ema Stoun igra mladu Kruelu De Vil, ideja je da film prikaže kako je Kruela postala jedna od najvećih zlica i kako je njen život izgledao pre dešavanja filma “101 Dalmatinac”. Jednu od glavnih uloga će odigrati u čuvena Ema Tomson. Ona će biti Kruelina šefica koja mladu, talentovanu i ambicioznu devojku svojom okrutnošću pretvori u pravog monstruma. Mnogi radnju filma opisuju kao Diznijevu verziju ostvarenja “Đavo nosi pradu”.

Radnja je smeštena u osamdesete godine i najavljeno da je ceo film snimljen u “pank stilu” i da će se mnogo razlikovati od svih ostalih Diznijevih ostvarenja.

Poglejte trejler:

Film će premijerno biti prikazan 28. maja ove godine. U isto vreme će stići u bioskope i na striming platformu Dizni plus.

30. rođendan kultnog klasika “Kad jaganjci utihnu”: Film koji su zaboravili da nominuju za Oskara



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar