Monstrum silovao 32 device: Žena mu napravila ovu grešku, a onda su prokleli dan kad su se rodili

Punih 20 godina niko mu ništa nije mogao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Serial Killers Documentary

Nevinošću devojčica opsednut serijski ubica Mišel Furnire (78) iz Francuske konačno je priznao da je počinio još jedno od ubistava za koje se sumnjiči.

Furnire, koji je po treći put u zatvoru, otkrio je da je zaista ubio devetogodišnju Lidiju Lož, koja je prošle godine nestala iz Sen Kristof le Žažoleta u Normandiji.

Danijelu je SILOVAO stariji poznati glumac! Otkrivamo koga je srpska glumica optužila za zlostavljanje

Narednih dana očekuje se da Furnire prizna silovanje i ubistvo još dvadesetoro dece u dvadesetogodišnjem periodu života, a naročito od 1987. do 2003. godine kada su i francuske, kao i belgijske novine pisale o nestancima devojčica.

Furnire je zbog greške supruge koja ga je nesvesno odala već priznao silovanje i ubistvo 12 devojčica koje je birao za svoje monstruozne užitke na isti način – morale su da imaju između 9 i 12 godina, da imaju plavu ili svetliju kosu i da žive u kraju u kome nema puno ljudi i policije. Dakle, u nekim izolovanim mestima Normandije i okoline.

Furnire je krenuo rapidno da ubrzava sa silovanjima i ubistvima kada je upoznao treću suprugu Monik Olivije (na slici) koja ga je “inspirisala” na užasne zločine.

U pismima koje joj je slao kada je prvi put bio u zatvoru (pušten zbog nedostatka dokaza), Furnire joj je pisao kako je za njegova silovanja kriva “njena lepota i prelep pogled u očima” što je Monik seksualno uzbuđivalo.

Furnire je nekoliko puta dovođen u vezu sa ubistvima devojčica, dva puta je i bio u zatvoru, ali nikada trajno. Ovog puta, preciznije 2020. godine Monik je bila ta koja je Furnije indirektno poslala na, nema dileme doživotnu robiju.

Kada je poslednju devojčicu kidnapovao, silovao i ubio, pobegao je sa lica mesta, ali Monik nije očistila njegov kombi u kome je to radio. To je bio njihov dogovor koji ona nije ispoštovala, pa je policija uzela DNK uzorke sa lica mesta i lako je došla do odgovora ima li ovo silovanje veze sa Furnireom.

U pritvoru je naravno i Olivije koju zbog saučesništva i podstrekivanja na zločine čeka takođe duga kazna.

Prema izveštajima francuskih medija, njih dvoje više ne govore. Furnire je veoma ljut na Olivije što je napravila početničku grešku i već je priznao čuvarima kako psihički neće moći da izdrži kraj života u zatvoru, dok Olivije plače svaki dan u pritvoru.

Silovao 12 starica, a Mladen mu je postavio zamku: Prezirao je mlađe žene, za šta ima UŽASAVAJUĆ RAZLOG



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar