Katarini Grujić nije bilo lako: Ljubav sa Markom me je spasila DEPRESIJE!

Pogodila je situacija zbog pandemije...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Printscreen/Instagram

Pevačica Katarina Grujić već duže vreme je u ljubavnom odnosu sa fudbalerom Marko Gobeljićem i kaže da joj je ljubav sa Markom pomogla da prebrodi i prevaziđe stanje u kojem je zapala usled koronavirusa. Pevačicu je, kao i njene kolege, pogodila situacija i ona već godinu dana ne radi.

“Nisam mogla da verujem da mi se ljubav desila u ovo nevreme. Teško sam podnosila to što ne radim, što ne snimam, ne putujem, ali me je ljubav i veza sa Markom definitivno i održala i spasla depresije. Mislim da me ta ljubav održava i dalje, jer da nije toga, ja ne znam šta bih radila”, izjavila je Katarina za “Alo”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Katarina se nedavno pohvalila poklonom koji je dobila od dečka, a u pitanju je bio buket sačinjen od plišanih medvedića, te navela da je uz Marka njoj svaki dan Dan zaljubljenih.

Foto:Printscreen/Instagram

“Da, zato što je to zaista tako. U pitanju je bio sasvim običan dan, nije bila ni mesečnica ni godišnjica moje veze. Marko mi je kupio buket sa plišanim medvedićima i srculencima i oduševio me. Pre toga mi je za šest meseci zabavljanja takođe kupio ogroman buket ruža, koji je bio praktično moje visine. Veliki je džentlmen i gospodin. Ne obraćamo pažnju na datume, jedno drugo iz čista mira iznenađujemo”, rekla je pevačica.

Pevačica je progovorila o udaji i rekla da ne žuri da stane na ludi kamen.

“Što se svadbe tiče, polako. Bićete sigurno obavešteni ako se nešto u našim životima bude promenilo, tačnije prvi ćete saznati”, rekla je Kaća.

Katarina Grujić nastupala na TAJNOJ korona žurki: BRANILA gostima da je snimaju!

Grujićeva i njen izabranik su skoro bili na prvom zajedničkom putovanju.

“Odmor nam je bio preko potreban i fantastično smo se proveli. Marko je imao pauzu, pa smo odlučili da odemo u Dubai. To je grad koji nikad ne spava. Tamo kao da korone nema, mada, pridržavali smo se svih propisanih mera i ponašali odgovorno”, objašnjava pevačica.

Otkrila je da li se oseća isto kao i na početku veze.

“Sve je isto kao i prvog dana i još jače. I dalje osećam leptiriće, volim, voljena sam. Srećna sam i mislim da se to na meni vidi”, istakla je Grujićeva.

Katarina Grujić dovela Gobeljića kod RODITELJA za BOŽIĆ, on je izvukao NOVČIĆ u domu Grujića (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar