Tijana Milentijević posle RASKIDA sa ŽENOM za Dan zaljubljenih: Uhvaćene u strasnom zagrljaju (FOTO)

Pevačica je sve iznenadila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Mlada pevačica Tijana Em, koja se proslavila svojim hitom “Žena od sultana”, nedavno se našla u centru skandala kada je, kako je istakla, preživela nasilje od bivšeg dečka.

Mlada pevačica iza sebe ima burnu godinu, u kojoj je pretrpela fizičko nasilje od bivšeg dečka, nakon čega je usledio raskid, koji se završio njenom tužbom u policiji. Kada se saznalo da je Tijana slobodna, krenulo je da se spekuliše o njenom ljubavnom životu i povezivali su je sa mnogim muškarcima, na šta je ona sada odlučila da stavi tačku.

“Kad pročitam negde kakvi su me sve „jaki frajeri” muvali , izabrala bih ženu “, rekla je Tijana, i na kraju stvarno izabrala ženu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Osman Karić OTKRIO DETALJE veze Stefana i Tijane eM: Bili su zajedno pre njegovog ulaska u Zadrugu!

Kako se vidi na njenom Instagram nalogu, Tijana je nerazdvojna sa svojom šminkerkom Aleksandrom, pa su to odlučile i da zabeleže.

Uprkos povezivanju sa raznim muškarcima, popularna pevačica je Dan zaljubljenih provela sa lepom šminkerkom, a izgleda da se ovog puta “jači pol” nije pokazao jačim, a slike sa šminkerkom koje su više nego provokativne možete pogledati OVDE.

Pevačica BACILA OKO na Miloša Bikovića: On je najlepši muškarac na svetu!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar