Teška povreda kao početak ljubavi! Nikola i Iva kao primer lepe i stabilne veze (FOTO)

Mladi par koji je u vezi već sedam meseci

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: FK Partizan

Za nekoga Sveti Trifun, za druge Dan zaljubljenih, a za nas još jedna prilika da se podsetimo koliko je važno da brinemo jedni za druge, bez obzira koji je datum ili dan u godini.

Kao primer lepe i stabilne mladalačke veze, u kojoj dvoje utiču jedno na drugo na najlepši i najkreativniji način, danas vam predstavljamo mladog napadača Partizana, Nikolu Stulića i njegovu devojku Ivu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

„Upoznali smo se sasvim slučajno, u Fizio centru gde sam se oporavljao posle teške povrede prednjih ukrštenih ligamenata, gde se i Iva oporavljala od iste povrede. Iva se profesionalno bavila skijanjem i bila i u reprezentaciji Srbije, ali je ta povreda, nažalost, zauvek odvojila od profesionalnog bavljenja belim sportom“, kaže Nikola Štulić.

„Nikola mi je prišao na šalteru rehabilitacionog centra i zamolio da mu kažem ime i prezime, a potom me je našao preko društvenih mreža. Tako je sve počelo“, kaže šarmantna Iva, koja je nakon oporavka od povrede počela da se bavi preponskim jahanjem.

„Mene su privukle njegove oči, smisao za humor posvećenost i upornost u periodu rehabilitacije.“, kaže Iva.

Foto: FK Partizan

„ Mene lepota, osmeh i ljubav prema maloj deci i životinjama“, dodaje Nikola.

Mladi par koji je u vezi već sedam meseci slobodno vreme provodi zajedno, a kada obaveze dozvole neretko odu i na putovanja.

„Trenutno smo kod kuće zbog novonastale situacije, ali inače nismo ljubitelji izlazaka, više volimo šetnju i prirodu. Putujemo koliko nam obaveze dozvoljavaju.“

Na pitanje da li je i on nekada probao da jaše konje, Nikola se smeje i kaže:

„Jednom, ali neuspešno i više nikad“.

Foto: FK Partizan

Oboje se sete važnih datuma, iako ih nema, kako kažu puno, ali umeju jedno drugog da obraduju.

„To su uglavnom sitnice koje obome znače.“

Zbog situacije oko Covida 19, Iva nije u prilici da ga prati na svakoj utakmici, jer se igraju bez prisustva publike, a o njihovom odnosu kaže:

„Što se tiče našeg odnosa, zaista ne bih ništa menjala, jer gradimo jedan zdrav odnos pun empatije i razumevanja. Ali, ako moram da mu nađem manu, onda nekad da malo manje kasni“, šali se Iva, dok se Nikola nadovezuje.

„Slažem se sa Ivom, uvek imamo razumevanja jedno za drugo i nađemo zajedničko rešenje.“

Što se tiče Dana zaljubljenih, Nikola kaže:

„Provešćemo ga kod kuće, uz neki film. Ali, pošto na ova pitanja odgovaram ranije, još uvek mora da ostane iznenađenje“.

Ovaj mladi, uspešan i pre svega vaspitan par svima poručuje:

„Imajte razumevanja za one koje volite i one koji vas vole. Držite se zajedno dok ne prođe ova situacija, pa se vidimo na tribinama.“, zaključuju Nikola i Iva.

Ova lepotica je gledala meč Đokovića u Melburnu: Otkriven identitet plavuše koja je očarala svet! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar