Đilasovi ljudi bacaju dimne bombe o IZBORIMA, a hoće da otimaju PREDUZEĆA

Draganu Đilasu je jedini cilj da se na bilo koji način dokopa kase

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
dragan djilas
Foto: ATAImages

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, Marinika Tepić i Borko Stefanović hoće da otimaju javna preduzeća kao posle petog oktobra. Tada su upadali kao crne trojke i pravili tzv. “krizne štabove”, a sada žele da otimaju “legalno”.

Đilas se slika sa kriminalcima. Đilas psuje i preti. Ne budi kao Đilas. Budi sve suprotno (FOTO+VIDEO)

Naime, može se zaklučiti da je Draganu Đilasu jedini cilj da se na bilo koji način dokopa kase. Kroz izjave njegovog zamenika Borka Stefanovića, to je i više nego očigledno.

Borko Stefanović traži formiranje nestranačkog tela, ali sa izvršnim ovlašćenjima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Nebitno je da li je to ministarstvo ili koordinaciono telo, već je bitno da ima izvršna ovlašćenja i da se bavi nadgledanjem celokupnog izbornog procesa, da sprečava izborne krađe – rekao je Borko Stefanović.

Dodao je da bi to telo navodno vodila nestranačka ličnost, „osoba nesumnjivih stručnih i moralnih kvaliteta“ koju bi predložile opozicione stranke.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

To telo bi imalo ovlašćenja ne samo da nadgleda proces već da postavlja poverenike u državnim institucijama, javnim preduzećima koji bi imali zadatak da prikupljaju pritužbe zaposlenih u vezi pritisaka ili ucena kako da glasaju, da predstavi te pritužbe na javnim servisima i onemogući zloupotrebe finansijskih i drugih sredstava tih preduzeća radi glasanja za vladajuću stranku –  dodao je Stefanović.

On je takođe i zatražio da Upravni odbor RTS imenuje gosta urednika koji bi pravio plan uređivanja.

Mi predlažemo da to bude svakog drugog dana. Tražimo i da time budu obuhvaćeni svi segmenti informativnog programa RTS i RTV – kazao je Borko Stefanović.

Podsećamo, dok je bilo političke podrške, Dragan Đilas je pravio milione evra preprodajući reklamne sekunde Javnog servisa državne i još nekih televizija. Postoje osnovane sumnje da je kompanija “Dajrekt medija” od 2009. do 2018. godine stekla protivpravnu imovinsku korist na štetu Radio-televizije Srbije u iznosu od oko 650 miliona dinara.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar