“SRAM TE BILO”: Voditelj je Nestoroviću postavio nezgodno pitanje, a onda je doktor ŠOKIRAO

Dr Nestorović gostovao je u emisiji "Posle ručka" na TV Happy

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Branimir Nestorović Foto: printscreen

Voditelj Vanja Bulić je na početku emisije pitao dr Branimir Nestorovića kako ga sada zovu, tačnije, koju tituli koriste, na šta je on rekao:

Samo doktor. Mene zovu doktorom i to mi se sviđa. Sad sam u penziji, profesor više nisam studentima – rekao je Nestorović, a onda je Bulić rekao da više nije profesor ni studentkinjama na šta se Nestorović samo nasmejao i rekao: “Sram te bilo.”

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na pitanje da li ga ljudi svašta pitaju, on je rekao da dolaze sa raznim pitanjima o bolesima.

Nestorović ponovo ŠOKIRA! Jedna Ruskinja mu je otkrila TAJNU: Evo šta žele svetski moćnici od Srbije

– Priznajem da sam otišao malo dalje od svoje specijalizacije. Otišao sam u širinu jer su mi interesantne stvari. Ali, da, svašta pitaju, što je malo opterećujuće. Izgleda da jesam zvezda. Dok sam dolazio ovde, na pešačkom prelazu me je zaustavila Suzana Mančić. Malo pre se desilo – rekao je kroz smeh Nestorović.

Vanja Bulić Foto: E-Stock/I. Dobričić

– Ja sve vreme ljudima objašnjavam da kad dođe epidemija da nema šta da se radi na zdravlju. Ne možeš da budeš zdrav samo tako što ćeš da se sakriješ u kuću i da čekaš da virus prođe, jer neće proći – objasnio je Nestorović.Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (43)

  1. Вања је ЛОШ водитељ. Ни не зна ко је ко од гостију! Ја сам СТУДЕНТКИЊА ПРОФ. ДР БРАНИМИРА НЕСТОРОВИЋА и потписујем да је он један од најбољих предавача, најобразованијих професора Медицинског факултета у БГ!!

    Odgovori
  2. Rekla kazala sta? Sram da te bude. Bila sam njegov pacijent na samo pocetku je znao sta radi. Dva puta mi je spasao zivot I izlecio. Dok sam cecala da se pojavi "vrhunski strucnjak" gubeci dah Dr Nestorovic je prolazio I ja sam ga pozvala da mi pomogne jer umirem ( 8 godina) .Nikada necu zaboraviti njegov osmeh I obecanje da se to nece desiti. Sve vreme pregleda je razgovarao samnom I naravno svojim zdravim humorom smanjivao strah I na njegovu preporuku da ostanem par dana u bolnici sam potpuno opusteno pristala uz zahtev da samo on bude moj doktor a ne doticni strucnjak kolega moje mame. Ja sam mu bila preporuka kod svih ucitelja,nastavnika,profesora,ucenika,komsija,studenata,kolega... a ja sam samo jedan od desetine hiljada izlecenih pacijenta. O kakvim aferema vi govorite? Svi ga volimo jer je COVEK pun postovanja, razumevanja, ljubavi koje svojim radom I delom pokazuje. To SRBSKI LEKAR sa kojim se danas ponosim medj mom kolegama daleko od naseg Beograda.

    Odgovori

Ostavite komentar