Rasta posvetio OVU PESMU Velji Nevolji, pa završio u zatvoru: Otkrivena veza repera i Belivuka (VIDEO)

Iz dana u dan se pojavljuju novi detalji o Velji Nevolji i njegovom kriminalnom klanu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATAImages

Srpsku, ali i regionalnu javnost, uzdrmala je vest o hapšenju Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, i njegovog kriminalnog klana zbog osnovane sumnje da su izvršili ubistvo navijača Crvene zvezde Zdravka Radojevića, ali i još dve osobe.

Ono što je ipak najviše privuklo pažnju medija jesu veze “Principa” sa nekoliko javnih ličnosti, među kojim se našao i poznati reper Stefan Đurić Rasta koji je pre samo par dana izašao iz pritvora. Reper je priznao krivicu, nagodio se sa tužilaštvom i tako dobio samo godinu dana kućnog zatvora, iako je kod njega pronađeno čak 560 grama skanka, piše Kurir.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, ono što je najzanimljivije u celoj priči jeste veza poznatog repera i navijačke grupe koja je “krunisana” pesmom. Naime, malo pre nego što je Rasta završio iza rešetaka Belivuk i njegova kriminalna grupa dogovorili su sa reperom da izbaci pesmu “Beli grad” u kojoj druga strofa kreće stihom “stvari se rade iz principa” što je ujedno i glavna parola Partizanove navijačke grupe “Principi” na čijem čelu se nalazi Veljko Belivuk, kao što smo već ranije i naveli.

Slušajući i ostatak pesme jasno se dolazi do zaključka kako je reper ovu pesmu posvetio navijačima Partizana okupljenih pod zastavom “Principa”, a koji su mu dok je boravio iza rešetaka pružali svaku podršku, o čemu smo pisali još ranije.

Ovaj hit na jutjubu ima više od 15 miliona pregleda, a u nastavku možete i da poslušate.

Milo i Nevolja imaju iste pajtose: Saradnici Belivuka i Đukanovića uteruju strah u kosti pred izbore

 



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (1)

Ostavite komentar