Kad igra preraste u haos: Brat sestri razbacao čičkove po kosi, 20 sati je raspetljavali

Do jutra su se mučili da joj pomognu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/lisabennet

Liza Benet objavila je na Fejsbuku sliku koja je u prvi mah zbunila prijatelje, a onda im je sve bilo jasno šta se dogodilo.

Njena deca, Noa i Ebigejl igrali su se u podrumu kuće igračkama kada je brat sestri prosuo po kosi dvadesetak čičkova. Oni su joj se nažalost, očekivano zalepili za kosu.

Devojčica je zaplakala, te je mama potrčala da vidi šta se dogodilo.

“Mislim da sam skoro iskočila iz svog tela. Ebigejl je imala oko 150 malenih čičkova u svojoj kosi. Kada smo pokušali da ih uklonimo samo smo pogoršali stvari jer se sve zapetljalo”, rekla je Liza kojoj je trebalo tri sata kako bi izvadila samo 15 čičaka iz kose.

Kad se suprug Den vratio kući, pokušali su da sa regeneratorom i biljnim uljem spasu devojčicinu kosu ali je i to samo pogoršalo situaciju.

Ebigejl je morala da te noći spava na stomaku da joj se preostalih nekoliko čičaka ne bi ponovo zapetljalo. Ujutro su sa mineralnim uljem nastavili akciju spasavanja kose i sve je uveče napokon, uz dosta suza bilo gotovo.

“Spasili smo njenu kosu i iako je ređa, nije bila toliko oštećena i uništena kao što sam mislila. Hvala ti Bože”, napisala je Liza na Fejsbuku.

Momak i devojka nisu mogli u teretanu, pa u kući dizali jedno drugo kao TEGOVE (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar