Radulović i Zvezda – kraj bez “hepi enda”? Situacija sa Marakane koja nimalo ne sluti na dobro…

Radulović je u jesenjem delu šampionata dobio svega 289 minuta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport

Čudne se stvari dešavaju ovih dana na Marakani.

Povod za to je mladi Andrija Radulović, talentovani fudbaler srpskog šampiona, koji je “preko noći” skrajnut iz tima i totalno je izgubio mesto u taboru Crvene zvezde.

Iako su se o njemu i potencijalu koji poseduje pričale bajke već mesecima, čini se da nešto ne štima na relaciji Radulovića i uprave.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Mladi ofanzivac je eksplodirao prošle sezone u dresu omladinaca, da bi pred kraj prolećnog dela prekomandovan u prvi tim, gde se i na debitantskom meču upisao u strelce sa bele tačke i tako postao jedan od najmlađih strelaca ikada u istoriji kluba. Vrlo brzo je svoju šansu dobio i na Večitom derbiju na stadionu Partizana i delovalo je da će Radulović vrlo brzo poput Gavrića i Nikolića dobiti svoje mesto u timu i tako kroz neko vreme izboriti unosan transfer i doneti novac svom klubu.

Foto: Starsport

Ipak, to se nije desilo, a Radulović je u jesenjem delu šampionata dobio svega 289 minuta da pokaže šta zna, postigao jedan pogodak u Kupu i to je bilo to. Čini se premalo za igrača za kog se interesuju veliki evropski klubovi poput Milana i Benfike.

Dolaskom Aksela Bakajoka i povratkom Slavoljuba Srnića, Radulović je i definitivno izgubio svoje mesto, pa mu je ponuđeno da se vrati u Grafičar i provede još šest meseci u drugoligaškom fudbalu. Nije to prihvatio talentovani vezista, već je izrazio želju da ako mora negde da ide na pozajmicu, da to bude klub iz Superlige. Do dana današnjeg se to nije dogodilo, Radulović je “na čekanju” i trenira sa omladincima iz kojih je prebačen u prvi tim pre godinu dana.

Foto: Starsport

Ova situacija nimalo ne sluti na dobro, pošto smo svedoci da su se “sukobi” igrača sa trenerom ili upravom, uglavnom završavali preranim odlaskom fudbalera iz kluba.

Uprkos svemu tome, Dejan Stanković ga je ipak registrovao za meč sa Milanom – a, mi čekamo konačan epilog ove konfuzne epizode sa Marakane.

Piše: Nikola Husein

Zvezda surovo kaznila fudbalera: Odbio da posluša savet kluba, pa završio u omladincima!

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar