One su KRALJICE FOTOŠOPA: Na slikama sa Instagrama nemaju nijednu manu, ali stvarnost je drugačija (FOTO)

Naše pevačice vole da od sebe prave barbike, a Objektiv vam predstavlja trojku koja u tome prednjači

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Fotošop je u vremenu društvenih mreža postao toliko popularan da fotografijama sa interneta više ne može da se veruje. Koriste ga poznati iz celog sveta, pa ni naša estrada nije izuzetak, a Objektiv je analizirao Instagram profile pevačica i izabrao pobedničku trojku – Daru Bubamaru, Jelenu Karleušu i Maju Berović, koje su najdalje otišle u Fotošop perfekcionizmu.

Glavni trendovi su zatezanje područja oko očiju, sužavanje lica, povećanje usana i smanjivanje nosa, preoblikovanje i stanjivanje tela…

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dara koristi Fotošop za korekcije lica i tela, pa da nismo imali prilike da vidimo njene neobrađene fotografije, možda bismo i poverovali da ima duge noge, stomak bodi-bilderke i lice glatko poput bebe. Na nedavnim fotografijama sa plaže u Dubaiju možemo da vidimo najnoviju Darinu viziju sopstvenog izgleda, a mi vam dajemo na uvid i one prave fotke.

Foto: Printscreen

Maja Berović neumorno vežba, pa telo ne mora da „dorađuje” kompjuterski, ali zato voli da se poigrava svojim licem. Kada uporedimo njene neobrađene i obrađene fotografije, uočavamo toliko razlika da je možda ne bismo ni prepoznali kada ne bismo znali o kome se radi.

Foto: Printscreen/Instagram/ATA images

Jelena Karleuša oduvek privlači veliku pažnju svojim atraktivnim fotografijama i nesvakidašnjim stilom. Ona ipak koristi i jednu od aplikacija za preradu, koja joj u potpunosti izmeni crte lica, te sužavanjem i korekcijama dođe do toga da liči na Barbiku. Pored toga, iako je vidno smršala, JK još uvek nema savršenu liniju, kakvu je imala pre desetak godina, pa stoga voli da u Fotošopu zagladi poneku neravninu na svom telu.

Foto: Printscreen
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ekipa Objektiva

OVU, ALI I MNOGE DRUGE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 6. FEBRUAR

Foto: Objektiv.rs

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar