EKSKLUZIVNA PRIČA OBJEKTIVA

Evo koje su poznate ličnosti ORGIJALE u Veljinom bunkeru: Učestvovali u BAHANALIJAMA uz kokain i alkohol

Pomenuta prostorija, koja se nalazi ispod južne tribine, kriminalnoj bandi je služila za različite namene

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Vladimir Šporčić, Printscreen, E-stock/Časlav Vukojičić

Dvojica makroa iz uhapšene grupe Veljka Belivuka (36), zvanog Velja Nevolja, godinama su podvodili poznate starlete u njihov „bunker” na stadionu FK Partizan! Prema saznanjima Objektiva, na listi ,,zvanica” ovog ilegalnog restorana našla se i starleta Tijana Maksimović, zvana Tijana Ajfon, koja je svojevremeno bila verena za Milovana Tadića zvanog Mikser.

U vikendici Belivuka kod Vrčina pronađena KRV i tragovi spaljivanja: Sumnja se da su tu UBIJALI LJUDE

On je takođe uhapšen kao član pomenute ozloglašene krim inalne bande. Među viđenijim gostima ovog ilegalnog kluba crno-belih navodno se nalazio se i poznati pevač Marko Bulat, koji je, prema našim saznanjima, često posećivao pomenuti lokal.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pomenuta prostorija, koja se nalazi ispod južne tribine, kriminalnoj bandi je služila za različite namene, a u njoj su se u kasnim večernjim satima često okupljali pripadnici ozloglašene kriminalne grupe, kao i njihovi najbliži saradnici. Neretko se dešavalo da se među „zvanicama” nađu i javne ličnosti, koje su uživale u „blagodetima” bunkera. Naš sagovornik kaže da su se vođe navijačke grupe Principi tamo okupljale uz velike količine alkohola i narkotika:

– U te prostorije niko od nas nije mogao da uđe, sve vreme su bile pod ključem. Svi su znali da je to njihov tabor, ali niko nije smeo da govori o tome. Priča se da su unutra pijančili i trošili velike količine narkotika. Često je dolazila i Tijana Ajfon sa svojim bivšim verenikom, a svojevremeno je dolazio i Marko Bulat. Tijana je obično bila u pratnji blindiranih automobila i tih opasnih momaka. Uvek je bila nafrakana, a tamo su ostajali do jutra. S njom su bile i devojke koje se trenutno nalaze u jednom rijalitiju – rekao je naš sagovornik, koji je želeo da ostane anoniman.

Foto: Printscreen

Tijana Ajfon, koja je inače priznala krivicu za organizovanje i podsticanje prostitucije u Bijeljini početkom ove godine, morala je da plati 17.000 evra kako ne bi završila iza rešetaka.

Ona je pratila sva suđenja svom bivšem vereniku Miroslavu Tadiću dok je bio u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu, zbog optužbe da je u klubu „Tilt“ naneo teške telesne povrede Slobodanu Vukiću, od kojih je 7. januara 2016. godine i preminuo.

Pozvali smo juče Tijanu, ali ona je samo rekla: – Nemam komentar. Marko Bulat se nije javljao na naše pozive i poruke, iako je poruku video.

Marko Bulat Foto: Youtube/Printscreen/Glamur TV HAPPY

Podsetimo, pre dva dana kao bomba je odjeknula vest da je vođa navijača grupe Principi i tzv. šef podzemlja blizak kavačkom klanu Veljko Belivuk uhapšen u zajedničkoj akciji policijskih snaga i BIA. On se tereti za teška krivična dela otmice, reketiranja, dilovanja i ubijanja. Prema saznanjima policije, brutalni vladar južne tribine je, zajedno sa svojom kriminalnom bandom, koristio jednu od prostorija na Partizanovom stadionu, u okviru koje je prilikom pretresa policije pronađeno vatreno oružje, kao i određena količina droge.

Piše: Ekipa Objektiva

Ovu i još zanimljivih priča pročitajte u sutrašnjem izdanju štampanog Objektiva:

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (58)

  1. Право у центар браво узео си ми речи из уста тако се каже у мом крају

    Odgovori
  2. Sta lupetas, u Svajcarskoj Kanabis ne racunaju kao drogu i svaki drugi narkoman je i diler tako da je istina to sto ti tvrdis niko ne bi ostso da radi!

    Odgovori

Ostavite komentar