Raskrinkan uticajni slikar koga su deca obožavala: Vodio tajni DNEVNIK, 17 godina krio da je MONSTRUM

Kada se oglasila prva žrtva, savršeni mozaik prevara mu se u trenutku raspao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: standard.co.uk/MPS printscreen

Adam Džastis-Mils (61) do juče je bio jedan od najuticajnijih umetnika u Londonu. Uživao je veliko poštovanje u tom društvu, a volela su ga i deca.

Samo oni koji su imali direktno iskustvo s njim znali su da se ispod maske filantropa i obožavalaca života krije monstrum, seksualni predator i pedofil.

Isplivali novi JEZIVI detalji: Mika Aleksić bio opsednut DEVICAMA iz bolesnog razloga

Džastis-Mils je posle nedavnog hapšenja u utorak osuđen na 17 godina zatvora zbog silovanja, pokušaja silovanja i čuvanja pornografskog materijala koji je uključivao 170.000 slika gole dece u neprikladnim pozama. Adam je priznao 78 seksualnih prekršaja.

Džastis-Mils je pripadao umetničkom kremu društva u Londonu i važio je za svestranog umetnika. Jedan je od osnivača udruženja East Finchley Open čiji su umetnici svake godine na dan otvarali vrata svojih kuća kako bi njihov poštovaoci dela mogli da vide ambijent i slike koje ih tamo okružuju dok rade.

Adam je sadržaj koji ga je kompromitovao držao u kompjuteru zaključanom šifrom i niko nije mogao da sazna koja su privatno njegova interesovanja. Ono što ga pored priznanja žrtve silovanja odalo je postojanje tajnog elektronskog dnevnika u kojem je pisao o svojim iščašenim maštarijama s decom.

Kako nije očekivao da će ikada policija ući u njegovu kuću, dnevnik nije čuvao na nekom posebnom mestu u kompjuteru, pa je po davanju šifre policiji ona mogla odmah da ima uvid u sve njegove bolesne perverzije između 2000. i 2020. godine.

U kompjuteru je predator Adam Džastis-Mils držao više od 170.000 kompromitujućih slika dece, Foto: Freepik/pakkuto

Žrtva silovanja progovorila je pre nekoliko meseci u policiji, a sada je konačno odahnula. Makar malo.

“Zaslužio je sve što mu se dešava. Odvratan čovek koji se krio iza savršene maske. Koristio je ugled u društvu za ispunjenje bolesnih seksualnih fantazija uključujući i devijantne napade na nas dok smo odrastali. Manipulisao nas je dok smo mu pozirali za naizgled obična, nevina dela. Sada kada znam daje iza rešetaka vidim prvi put svetlo na kraju tunela. Konačno mogu da počnem da živim život i ostavim traumu iza sebe. Jednom ću, nadam se uskoro, biti dovoljno jaka da mogu da progovorim o svemu što je radio”, rekla je jedna od žrtava slikara koji je u zatvoru.

Vladimir MOTKOM ubio PEDOFILA kada je video šta radi dečacima, sada mu preti strašna kazna

Detektivka kriminološkog odeljenja opštine Haringej u Londonu istakla je da je u kompjuteru Adama Džastisa-Milsa uočeno sve što im je bilo potrebno za pravljenje njegovog profila.

“Radi se o veoma opasnom čoveku, predatoru i pedofilu koji je pre svega ciljao decu, a onda i starije devojke. Slike koje je čuvao u kompjuteru pokazale su nam o kakvom se čoveku radi”, rekla je Virdžinija Kondren.

ADVOKAT obišao pedofilku u zatvoru: Ostao sam s njom, izvadio kameru, SKINUO je i izazvao neviđen skandal



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar