SKANDAL

Maraju Keri TUŽI sestra i traži ODŠTETU od 1,2 miliona dolara, pretrpela emocionalnu patnju

Ovo nije prva tužba u porodici, u avgustu prošle godine Alison je tužila majku Patrišu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/ LMK

Alison Keri, sestra pevačice Maraje Keri, predala je sudu u Njujorku tužbu kojom traži 1,2 miliona dolara odštete zbog „ogromne emocionalne patnje” koju je pretrpela nakon objavljivanja knjige
„The Meaning of Mariah Carey”.

U memoarima, objavljenim u septembru prošle godine, Maraja je, između ostalog, napisala kako je osam godina starija Alison pokušavala da je podvodi kad je imala samo 12 godina. Još od početka devedesetih sestre nisu u dobrim odnosima. Alison, koja se od rane mladosti prostituisala, više puta se lečila od zavisnosti, a sada je, kako kaže, već tri godine „čista i trezna”. Ona je negirala sve sestrine tvrdnje, napominjući da je „cilj objavljivanja tog besramnog sadržaja bio da se ona ponizi i osramoti”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pesma koja se isplatila: Maraja Keri svake godine zarađuje 2 miliona dolara od svog prazničnog hita

Zbog „nemilosrdnog, osvetoljubivog, prezirnog i potpuno nepotrebnog javnog sramoćenja”, ona zahteva milionsku odštetu. Dodala je kako je Maraja kao javna ličnost nju, koja nema prebijenog novčića, iskoristila da podstakne zanimanje za knjigu i njenu prodaju. Ovo nije prva tužba Alison Keri protiv članova porodice – u avgustu prošle godine tužila je majku Patrišu, nekadašnju opersku pevačicu, takođe tražeći novčanu nadoknadu zbog nanošenja fizičkog i psihičkog bola, te zlostavljanja, koje je navodno trpela od ranog detinjstva.

Foto: Profimedia/ Chris White

Tvrdi, između ostalog, da ju je majka kao desetogodišnju devojčicu terala na seks sa strancima i prisiljavala da učestvuje u satanističkim obredima.

Foto: Objektiv.rs

T.S.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar