Pesma koja se isplatila: Maraja Keri svake godine zarađuje 2 miliona dolara od svog prazničnog hita

Pesma "All i Want For Christmas is you" je objavljena pre 26 godina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ Justin Bieber

Čuveni novogodišnji i božićni hit Maraje Keri “All I Want For Christmas Is You” iz godine u godinu obara rekorde. Ovaj praznični hit je snimljen pre 26 godina, a pevačici i dalje donosi ogroman prihod.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Keri je samo ove godine zahvaljujući ovoj numeri zaradila više od 2 miliona dolara. Podaci pokazuju da ona svake godine zaradi toliko novca od ove jedne pesme. Pesma se takođe ponovo našla na prvom mestu Top liste najslušanijih pesama u Velikoj Britaniji, i to prvi put posle 26 godina.  Dana 24. decembra je oborila rekord i ljudi su je tog dana na “Spotifaju” poslušali čak 17 miliona puta.

Da se postidi i Maraja Keri: Ovakvo izvođenje “All i want for Christmas is you” još niste čuli (VIDEO)

Ovo je numera koja je čuvenoj pevačici donela popularnost, iako je do tada bila izdala čak tri albuma. Pesma je nastala 1994. godine, Maraja je sarađivala sa producentom Volterom Afanasievim. Pretpostavlja se da joj pesma svake godine donosi po 2 miliona dolara.

Već 26 godina pesma postaje je najpopularnije ostvarenje pred kraj godine. Pevačica kaže da je pesma nastala sasvim slučajno, nisu mogli ni da pretpostave kakvu će popularnost steći. Kaže da je to jedna od pesama koju je najbrže snimila.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar