Bila sam gladna i jadna, jela mesecima samo HLEB i JOGURT! Brena je baš TEŠKO živela pre ogromne slave

Ove pojedinosti iz njenog života sigurno niste znali!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Lepa Brena bila je najveća muzička stare Jugoslavije, a njena popularnost ni danas ne bledi, te je i dalje u samom vrhu domaće estrade.

Lepa Brena se proslavila 1981. godine kada je sa grupom “Slatki greh” na “Hit paradi” izvela numeru “Čačak, čačak” i od tog trenutka kreće da živi svoju bajku. Pre nego što je stigla u “Slatki greh”, koji se prvobitno zvao “Lira šou” Brena je živela u siromaštvu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U Beogradu je studirala turizam, a u tom periodu desilo joj se da je nekoliko meseci jela samo hleb i jogurt.

“Doslovno sam bila gladna kada sam otišla u Beograd da studiram turizam i tamo provela šest meseci. Sećam se kako sam očajnički štedela novac da mogu na ekskurziju u Kupare pokraj Dubrovnika. Jela sam hleb i jogurt, pa ako sam htela slatko malo sam pošećerila”, pričala je Lepa Brena za “Večernji.hr” 2014. godine, pa otkrila kako je rešila da promeni život iz korena.

Foto: Printscreen/Youtube

“Jednog dana sam totalno pokisla i na košavi stajala na autobuskoj stanici, gladna i jadna, a uz noge mi se stisnuo neki mali pas. Drhtali smo od hladnoće, nebo je proparala munja i kao da mi je prosvetlila mozak. Rekla sam sebi: Nemam novca ni za knjige ni za hranu, od danas uzimam život u svoje ruke. Vratila sam se u Brčko i srela sastav s kojim sam kasnije i nastupala i rekla im: ‘Pevačica vam je sjajna, ali ja sam bolja’, Saša Popović je podigao naočare i to je bilo to”, rekla je pevačica, te istakla da bogatstvo i velike kuće ne čine čoveka srećnim.

Zavrteće vam se u glavi od CIFRE: Otkrivamo koliko su para Brena i Saša dobili od prodaje GRANDA

“Odrasla sam u stanu od 50 kvadratnih metara i kao devojčici san mi je bio da nešto napravim, da budem samostalna, a to i jesam. Ali, na kraju, kada ispunite sve i kada kupite auto koji želite, prsten, pa bundu, pa onu torbu i kada sve to imate i kada ujutro ustanete i pomislite na to da do WC-a imate 20 metara od kreveta ili da ste nešto zaboravili na trećem spratu kuće, shvatite da sve to u srži nema smisla”, iskreno je rekla Brena.



Izvor: Objektiv.rs, Večernji.hr

Komentari (6)

  1. Pa sta, sta hoces da kazes? Ma nije me briga, uvo me zabole, da ne izreknim neki drugi izraz, koronu sta navukli celom narodu, pa sad kukate

    Odgovori

Ostavite komentar