Perkins je spasilac Partizana: Crno-beli košem u poslednjim sekundama oživeli san o TOP 8!

Dešavanja sa utakmice po četvrtinama pratili ste uz "lajv-blog".

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport

Košarkaši Partizana savladali su Lokomotivu rezultatom 71:69 u okviru 4. kola druge faze Evrokupa u neverovatnoj završnici.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Izabranici Saše Filipovskog su odigrali prilično turbulentnu utakmicu. Prva četvrtina je bila prilično ujednačena, dok je druga pripala gostima, koji su u nekim trenucima čak imali i prednost od +15.

Mnogi su tada već otpisali Partizan, međutim, oni su po dolasku sa velikog odmora zaigrali mnogo bolje i treću četvrtinu rešili u svoju korist. Činilo se da crno-beli imaju snage za preokret, Perkins je pogodio za tri poena na 30 sekundi do kraja meča i postavio rezultat na 69:69.

Lokomotiva je imala napad, ali je odmah izgubila loptu, a onda u poslednjih 10 sekundi, ponovo Perkins pogađa i donosi prednost Partizanu i konačnu pobedu.

Što se strelaca tiče, Rašon Tomas je odigrao sjajnu utakmicu i postigao 23 poena, dok su na drugoj strani Kroford sa 16 i Herni sa 15 poena bili najefikasniji.

Partizan sada ima skor od 2-2, Lokomotiva 1-3, a prema nekim kalkulacijama crno-belima bi bila potrebna samo pobeda nad Metropolitana za plasman u TOP 8.

Dešavanja sa utakmice po četvrtinama pratili ste uz “lajv-blog”.

III ČETVRTINA: Partizan – Lokomotiva 52:56

Nešto se sa Partizanom desilo u svlačionici, to je sigurno. Sjajna četvrtina Partizana koji je sa 17:8 dobio protivnika i trenutno je na -6. Ostalo je još deset minuta odluke, ali sudeći po ovom delu meča, Partizan ima čemu da se nada do kraja.

II ČETVRTINA: Partizan – Lokomotiva 35:48

Raspala se igra Partizana u nastavku meča. Lokomotiva je zaigrala znatno bolje i vrlo brzo stekla veliku prednost. Kraford je nastavio da bude vodič ka pobedi, dok je Tomas u ekipi Partizana glavni pokretač ovog večeras veoma sumornog tima. Saša Filipovski kao da nema rešenja za užasne igre svoje ekipe u prethodnom periodu.

Foto: Starsport

I ČETVRTINA: Partizan – Lokomotiva 22:24

Bez starca nema udarca. Novica Veličković je od prvog minuta dobio šansu na parketu i sjajnom rolom podsetio na momente najbolje košarke u karijeri. Ipak, Partizan gubi nakon prve deonice od Lokomotive, doduše ne velikom razlikom. Kraford i Herni predvode Lokomotivu u ovoj važnoj utakmici za obe ekipe u cilju borbe za plasman među TOP 8.

Evrokup: Uniks “razmontirao” Mornar i plasirao se u TOP 8!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar