Suzana uhvatila domara kako se SAMOZADOVOLJAVA u svlačionici, a onda je uzela telefon i ZAPANJILA ga

Usledila je snažna reakcija sa druge strane hodnika

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/kellepics

Profesorka likovnog Suzana Kendel (38) iz Nju Hejvena, američka država Konektikat, dospela je na stranice mnogih portala sa Istočne obale SAD posle skandala u osnovnoj školi iz pomenutog grada.

Suzana je prijavila domara te škole Vinstona Mekejna (47) zbog neprikladnog ponašanja i samozadovoljavanja koje je snimila kamerom telefona u muškoj svlačionici škole.

Sandra mesec dana nije mogla da spava od GLASNOG PARA, pa mu je zakucala na vrata i uradila nešto najluđe

“Profesorka je bila dežurna tog popodneva, a domar Mekejn očito je mislio da je sam u donjem delu prostorija. Ona se spustila dole da vidi ima li koga i da li je sve u redu na hodniku i tada je čula glasove iz svlačionice. Videla je domara kako se samozadovoljava dok gleda neki pornografski film na telefonu. Uzela je svoj telefon i snimila ga je kako bi to imala kao dokaz, pošto su se i u prethodnom periodu neke njene kolege žalile na Mekejnovo ponašanje“, piše portal theday.com.

Navodi se da je domar video Suzanu kako ga iz daljine snima i opsovao ju je ne verujući šta čini. Ona se osetila ugroženo i pobegla je.

“Potom je snimak poslala direktoru škole i ujutro je bila svedok kada se odlučivalo o njegovoj sudbini u školi. On je izbačen i prijavljen policiji. Ispostavilo se da je pre desetak godina uznemiravao neku profesorku u školi u Baltimoru i sada mu je zabranjeno da ikada više radi u obrazovanim ustanovama”, prenosi The Day.

Suzana Kendel nije davala izjave za medije, ali je posle ovog slučaja iz nekog razloga ugasila profil na Fejsbuku i Instagramu.

Presvlačila se, pa videla da je kamerom snima VOAJER: Umesto da ga uništi, donela ŠOKANTNU odluku (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar