Objektiv saznaje: Preokret u slučaju najboljeg napadača Superlige, napustio “orlove” da završi transfer!

Međutim, na kraju nije uspeo da realizuje posao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Sve je bilo dogovoreno, čekala se samo zvanična potvrda transfera Milana Makarića u kiparski Pafos, ali stvari su se zakomplikovale u poslednji čas i posao je propao, pa će tako najbolji strelac Superlige ostati u Radniku iz Surdulice. 

Klub sa juga Srbije je prihvatio ponudu Pafosa, sjajni napadač je bio zadovoljan ponudom i bilo je pitanje trenutka kada će postati novi fudbaler kiparskog prvoligaša.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, treća strana je napravila problem i transfer se nije realizovao. Ovo znači da će golgeter nastaviti svoj napadački marš u Superligi Srbije i pokušaće da do kraja sezone ostane na čelu liste strelaca. Fudbaler Radnika trenutno na svom kontu ima 12 postignutih golova u domaćem prvenstvu.

FOTO: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Makarić se nalazio sa selekcijom Srbije na turneji po Severnoj Americi, a na svoju inicijativu je zatražio od Fudbalskog saveza Srbije da napusti ekipu Ilije Stolice i propusti meč sa Panamom, kako bi finiširao transfer.

“Želim da se ovim putem zahvalim Fudbalskom savezu Srbije što mi je izašao u susret i pustio me da dan pred utakmicu sa Panamom napustim reprezentaciju i vratim se za Srbiju da realizujem transfer. Povratak sam tražio na svoju inicijativu, a posle svega što se izdešavalo ostale žal što nisam nastupio u drugoj utakmici protiv Paname. Nadam se da mi ljudi iz Saveza neće zameriti, pošto nije bilo nikakve loše namere”, rekao je Milan Makarić za Objektiv.

PIŠE: Blažo Komnenić

Najbolji strelac Superlige za Objektiv: Mislim da je pravo vreme za inostranstvo!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar