Pravo niotkuda transfer bomba: Srbin je novi fudbaler Milana! (FOTO)

Momak iz Vrbasa pojačao redove "Rosonera"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Miloš Kerkez je postao novi fudbaler Milana, saopštio je italijanski velikan.

17-godišnji levi bek rodom iz Vrbasa u narednom periodu će igrati za mladi tim “Rosonera”, ali evidentno je da na San Siru imaju velika očekivanja od Kerkeza, kojeg je dočekao legendarni Paolo Maldini.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Inače, upravo je legendarni fudbaler Milana insistirao da doskorašnji igrač mađarskog Đera pojača redove sedmostrukog prvaka Evrope.

“Zahvalan sam svim mojim trenerima u Đeru, pre svih Peteru Štarku i Šandoru Čatu, što su mi omogućili da dođem do ovog nivoa. U Đeru nisam samo napredovoa igrački, već sam i ljudski sazreo, što je posledica činjenica da sam trenirao sa starijima od sebe i što sam od Tamaša Priskina  naučio osnove profesionalizma. Nikad neću zaboraviti period u Đeru”, rekao je Kerkez.

Krekez ima dvojno državljanstvo, ali Mađari su ubeđeni da će talentovani defanzivac nastaviti da brani boje njihove reprezentacije. Sa druge strane, ljudi iz Fudbalskog saveza Srbije će pokušati da na sve načine privole Kerkeza da igra za “Orlove”.

Mladić je već je igrao za kadete mađarske reprezentacije, tako da je realno teško očekivati da promeni selekciju za koju nastupa.

Trener evropskog velikana se zaljubio u Sadika: Odradio je veliki posao za Partizan, stvarno je dobar!

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar