Primetio da “NEŠTO CRVENO” viri iz zemlje, pa raskopao dvorište: Otkriće ga je raspametilo (VIDEO)

Sve vreme se pitao šta se to zaista nalazi iza kuće

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok/a.l.u.k.o

TikToker iz Litvanije okačio je video koji je u kratkom roku pogledalo neverovatnih 46 miliona ljudi!

Otac je, igrajući se s decom u dvorištu u jednom momentu primetio da “nešto crveno” viri iz zemlje.

@a.l.u.k.oCrazy garden findings.. ##fyp ##usa ##parati ##lietuva ##europe ##crazygardenfindings♬ In The End – Mellen Gi Remix – Tommee Profitt

Pokušao je da to izvuče, ali nije uspeo, pa se zabrinuo o čemu se radi. Tada je uzeo lopatu iz garaže i krenuo da raskopava ozbiljan komad zemlje kako bi dobio odgovor šta se to nalazi ispod zemlje.

Kako je nedavno kupio kuću, nije imao nikakve informacije od starih vlasnika o istorijatu poseda, pa je lopatom samo ubrzavao s kopanjem, sve dok nije video o čemu je reč.

@a.l.u.k.oReply to @ethancook101 Crazy garden findings..p2. ##crazygardenfindings ##fyp ##europe ##lietuva ##parati ##usa♬ Lonely – Justin Bieber & benny blanco

To “crveno” što je virilo bio je pseći povodac, a ispostavilo se da je on i dalje bio oko lobanje uginulog kućnog ljubimca koga su stari vlasnici kuće zakopali tu.

Džejk i ostali članovi porodice su se ražalostili, te su rešili da pronađu sve ostatke i na poseban način ih ponovo zakopaju, odnosno sahrane.

@a.l.u.k.oReply to @ammmbammmssss Crazy garden findings, sad… ##fyp ##usa ##parati ##lietuva ##europe ##crazygardenfindings

♬ Home – Edith Whiskers

“Nije bilo lako. Pomišljao sam svašta šta se nalazi ispod zemlje. Nije mi padalo na pamet da mi se deca igraju svaki dan preko groba nekog psa”, rekao je vlasnik kuće u komentarima.

Ugrađivao parovima kamere po kući, pa ih GLEDAO u krevetu: Otkriven kada mu je jedan detalj promakao



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar