Sara u CRVENOJ kovid zoni primila šokantnu vest: Samo je skinula opremu i dopustila da se NAMERNO zarazi

Sestre su se uhvatile za glavu, ali nije želela da ih sluša

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/ABC7

Medicinska sestra Sara Majls (32) iz Ostina u Teksasu, zarazila se koronavirusom iako je imala svu opremu na sebi poslednjih meseci dok je radila u crvenoj kovid zoni Del Seton bolnice.

Sari se srušio ceo svet kada joj je koleginica usred smene i borbe za život pacijenata saopštila da se njenom ocu naglo pogoršalo stanje i da je sada na respiratoru u Koloradu, prenosi televizija ABC 7.

Ana primila vakcinu za koronu i odmah se RASPLAKALA: Medicinska sestra podelila svoju reakciju (VIDEO)

Znajući koliko je krhkog zdravlja i onako stalno bolesni Frenk Majls (68), Sara je odmah shvatila da on verovatno neće preživeti borbu na respiratoru.

Tada je učinila nešto nedopustivo – kako su je koleginice ostavile samu na odeljenju u tim momentima, samo je skinula opremu i sedela kraj pacijenta ljubeći ga u čelo. Znala je da su šanse da se i ona zarazi tako drastično povećane i to se narednog dana i dogodilo. Namerno se zarazila.

“Kada smo je videle, molile smo je da se obuče ali nije htela. Celog života bila je vezana za oca, on ju je podigao. Bili su sami, bez ičije pomoći. Znala je da se zarazio, ali je mislila da će uspeti da se izbori u kućnim uslovima sa negovateljicom. Nažalost, stanje mu se pogoršalo i brzo je primljen u bolnicu. Saru je ta vest dotukla. Znala sam da će se sigurno i ona zaraziti”, rekla je za medije Meri Č. sestra iz bolnice u Ostinu.

Sara se posle nekoliko dana oporavila iako je još u izolaciji u kućnim uslovima. Što se tiče njenog oca, skinut je sa respiratora što joj je dalo još veću snagu da izdrži i ona.

Hana se 3 nedelje žalila na glavobolju, pa na treningu pala i umrla: Zbog uzroka tragedije plaču i lekari



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Hvala Bogu da se sve dobro zavrsilo. Ne sme se covek nikada ptedati.Greska,padanje u ocajanje ove devojke je srecom prosla bez posledica. Never give up!

    Odgovori

Ostavite komentar