Preminuo u krevetu posle NAJDUŽEG vrhunca ikada: Samo se ukočio, a onda mu se OVO pojavilo na telu

Devojka se sablaznila od straha

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/yanalya

Čarls Majava (35) iz Palombea, grada u afričkoj državi Malavi prvi je, ali i poslednji put nažalost doživeo u životu fenomen “ekstremnog orgazma“.

Čarls je nedeljama unazad, prema kazivanju prijatelja, želeo da iznajmi jednu prostituku kako bi konačno doživeo nešto što nikada pre nije sa suprugom.

Ugrađivao parovima kamere po kući, pa ih GLEDAO u krevetu: Otkriven kada mu je jedan detalj promakao

Iako su prijatelji, ali i policija na licu mesta pomislili da je Čarls preminuo od prevelikog uzbuđenja, odnosno da je doživeo srčani udar, to nije bila istina.

“Preminuli je doživeo ekstremni orgazam koji ume da traje i po 5-10 minuta. Prijateljica s kojom je bio te noći kaže da se u trenutku orgazma samo ukočio i da je videla kako mu telo menja boju i počinje da brzo bledi. Rekla je i da su mu se pojavile neke bele linije od grudi nadole, kao i da kad ga je gurnula sa sebe, jer je bio potpuno paralizovan. Uplašila se jer je pretpostavila da je možda srčani udar. U tom stanju ekstremnog orgazma kaže da je bio najmanje 10 minuta”, rekli su u policiji, dok devojka s kojom je bio Čarls nije želela da daje izjave, ali im je uredno i odmah prijavila slučaj.

Doktori iz Migovi bolnice u Palombeu ustanovili su da su Čarlsu u trenutku popucali mnogi kapilari, te da je doživeo i izliv krvi u mozak.

“Ovo je fenomen koji se retko dešava, a kada se i dogodi, nažalost ume da bude fatalan. To je kombinacija svega u ljudskom telu – prevelikog uzbuđenja, stimulansa. U trenutku ejakulacije, preminulom se telo zgrčilo i ukočilo i nije mu bilo spasa”, rekao je doktor Mbogo Kaduja, prenosi Nyasa times.

Prvi put izašla s dečkom: Na rastanku joj postavio NAJBOLESNIJE pitanje – znala je da otvara vrata pakla



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (18)

Ostavite komentar