Muškarci konačno priznali: Šta im je STVARNO najvažnije i šta prvo gledaju kada ONA skine gaćice?

Muškarci otkrivaju koje stvari su im mnogo važnije od izgleda partnerke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Oleg Elkov / Alamy / Alamy / Profimedia

Dok se pripremaju za seks, žene neverovatnu količinu vremena posvećuju svakom detalju, ali činjenica je da su muškarcima mnoge od tih sitnica, potpuno nebitne.

Odavno jači pol bije glas da je površan i da im je izgled najvažniji, ali i to je jedna od velikih zabluda, bar kada je seks u pitanju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ako mislite da će muškarac u naletu strasti gledati da li vam je jedna dojka veća od druge i da li imate savršeno sređene nokte, onda grdno grešite.

Muškarcima je mnogo važnije da na osnovu vašeg ponašanja u krevetu, zaključe da li vas oni uzbuđuju… i koliko.

A pripadnici jačeg pola kažu da im je ovih 5 stvari najvažnije kada vi skinete gaćice:

Foto: Kamil Majdański / Alamy / Alamy / Profimedia

Vaša inicijativa

Ako on radi sav posao a vi samo čekate da vidite šta će se dalje dogoditi, muškarac će vrlo verovatno zaključiti da i niste baš zainteresovani. Zato pokažite malo inicijative i preuzmite glavnu ulogu, naterajte ga da promenite pozu…

Način na koji pokrećete telo

Ako ste ukočeni, sa minimumom pokreta, to će sigurno ubiti želju kod njega. Kao i dame, i muškarci vole da osete vaše telo izbliza, i još važnije, da im pokažete svoju senzualnost i uzbuđenje. Što više koristite celo telo tokom seksa, muškarac će biti sve uzbuđeniji.

Foto: Freepik/Racool_studio

Oči

Da, zvuči kao šablon, ali kontakt očima je od velike važnosti. Da li svog partnera gledate u oči? Ako skrećete pogled ili posmatrate svoje telo, to njemu govori ili da niste sigurni da je ovo dobra ideja, ili da sumnjate u izgled svog tela.

Podjednako je loše i ako gledate u plafon, to će biti jasan znak dosade. Zato vodite računa šta ćete mu pokazati svojim očima.

Foto: Andrey Guryanov / Alamy / Alamy / Profimedia

Vaš dah

Ne, ovde se ne misli na loš zadah (iako to svakako treba izbeći). Muškarcima je veoma važno da čuju da li duboko dišete i da li vaš glas postaje dublji i hrapavaiji, jer to su znaci da ste zaista uzbuđeni.

Ne zaboravite jednu činjenicu – jedna od najuzbudljivijih stvari za svakog muškaraca je da vidi koliko ste vi uzbuđeni. Zbog toga se ne ustručavajte da mu pokažete svoju uzbuđenost.

Foto: Freepik/diana.grytsku

Seksi veš i “donja frizura”

Da, većina muškaraca će reći da vole da vide svoju partnerku u seksi vešu, kao i da je sveže doterana “dole”. Međutim, jedna stvar je mnogo važnija jačem polu od toga da li ste se obrijali pre dva dana i da li su vaše gaćice čipkane – ovim im pokazujete da ste i vi razmišljali o seksu i da ste se potrudili da budete maksimalno pripremljeni za vođenje ljubavi.

 



Izvor: Objektiv.rs, womenshealthmag.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar