Krivo mi je što nisam pobedio Barselonu: Lola Smiljanić otkrio zašto nosi 99 i ko mu je fudbalski idol!

Odgovarao na pitanja navijača

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport

Milan Smiljanić je karijeru počeo u Partizanu, potom je imao uspešnu inostranu karijeru, a kako stvari stoje završiće je u crno-belom dresu.

Sada je podrška sa klupe i donosi iskustvo u tim crno-belih, a otkrio je zašto je izabrao broj 99 kada je treći put obukao crno-beli dres.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Devetku volim, ali ne ide da nosim devetku pošto nisam napadač, pa sam odlučio da uzmem 99 kad sam se drugi put vratio”, otkrio je on.

Sigurno je najbolje momente karijere proveo u Španiji igrajući za Espanjol i Sporting Hihon, a uspomene iz Španije su mu sjajne.

“Najlepše su uspomene te pobede protiv velikana poput Real Madrida, Sevilje, Valensije… Barselonu jedino nisam uspeo da pobedim, mada smo ih pobedili, ali ja tad nisam igrao”, priseća se popularni Lola.

Foto: Starsport

Otkrio je da mu je idol tokom karijere bio Frančesko Totti, a što se tiče trenera najbolje je sarađivao sa Ernestom Valverdeom.

“Bilo je dosta trenera koji su uticali na moju karijeru i koji su ostavili dobar utisak, ali najbolji utisak je ostavio Valverde. On me je doveo u Espanjol, a posle je bio trener Barselone”, ističe iskusni vezista.

I na kraju je izvdvojio dva saigrača koje najviše ceni.

“U Espanjolu sam igrao sa Ivanom De La Penjom, sigurno sam sa njim bio najbolji tandem. Kod nas bih izdvojio mog kuma Necu Tomića”, završio je Smiljanić.

Peh za crno-bele: Povredio se napadač na treningu!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar