Mislio da je IZMIŠLJENO, a onda se SLEDIO: Vanja Bulić otkrio detalje susreta Milene i Bjelogrlića

Otkrio i kako je reagovao Dragan Bjelogrlić kod kojeg se scenario i nalazi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA Images/Antonio Ahel, e-stock/ Caslav Vukojicic

Čitavu Srbiju već neko vreme potresa stravična priča iz glumačkog sveta – optužbe na račun Miroslava Mike Aleksića kojeg su Milena Radulović i Iva Ilinčić prve javno optužile za seksualno zlostavljanje, i to u periodu dok su pohađale njegovu školu glume, a nedavno je u medijima odjeknula vest i da će Milena snimiti seriju u kojoj će prikazati sve što je proživela.

Kako se tada pisalo, scenario je već spreman, a voditelj Vanja Bulić otkrio je da ga je ona predala Draganu Bjelogrliću koji do skoro nije znao o čemu se radi.

Vanja kaže da je Bjelogrlić mislio da je reč o izmišljotini, ali i da mu je ona rekla da je “to njena životna priča”.

“On je čitao scenario, nije znao o čemu se radi do pre petnaest dana. Ona mu je jednog dana rekla: ‘Ja ću izaći u javnost, to je moja životna priča, istinita’. Mislio je da je izmišljeno”, objasnio je Bulić u Jutarnjem na Prvoj televiziji.

O seriji se nedavno dosta pisalo, a kako su izvori tvrdili ona će se zvti “Učitelj” i ekranizovaće brojne detalje traumatičnog iskustva mladih glumica koje optužuju Aleksića.

“Milena Radulović odlučila je da otkrije sve što je doživela od Aleksića. Sela je i napisala scenario i uskoro bi trebalo da krene snimanje serije. Radni naslov serije je ‘Učitelj’ i, po svemu sudeći, tako će se i zvati. Biće tu sve detaljno ispričano, otkriće se verovatno i neki novi detalji.

Radulovićeva se za takav korak odlučila kako bi, pored ostalog, ohrabrila sve devojke koje trpe seksualno nasilje da to i prijave. Da nijedna više ne doživi ono što je ona preživela”, rekao je tad izvor.



Izvor: Objektiv.rs, Prva

Komentari (15)

Ostavite komentar