SUDBINA

Tragedija naše glumice koja je završila dva fakulteta: Ljubavnik PUCAO u nju, ostala NEPOKRETNA (FOTO)

Nakon glume posvetila se astrologiji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ Happy Tv

Milja Vujanović 1967. godine bila je Mis Srbije, a potom je imala glavnu ulogu u filmu Želimira Žilnika “Rani radovi” koji je na Berlinalu osvojio Zlatnog medveda.

Nakon toga svi su jojn predviđali sjajnu glumačku karijeru i ostvarila je zapažene uloge u filmovima: “Majka, sin, unuk, unuka”, “Bube u glavi”, “Neretva”, “Most”, “Sneg na usnama” i drugim.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tužna SUDBINA nekadašnje dive: Dok je išla na sestrinu sahranu, pred očima joj POGINULA i druga sestra…

Zanimljivo je to da se Milja spominje kao “druga glumica posle Eve Ras koja se svlačila u filmovima”, a svojevremeno je dala i izjavu “da bolje izgleda bez odeće, nego kada je obučena”.

Osim što je bila veliki talenat, bila je i veoma obrazovana i završila je dva fakulteta: Dramsku akademiju i žurnalistiku.

Foto: Youtube/Printscreen/BK Emisije

Ipak, u određenom trenutku povukla se iz glume i potpuno se posvetila astrologiji. Tako je stekla i diplome svetski priznatih astroloških škola i postala “stručnjak za zvezdanu magiju”.

“Odluku da napustim film donela sam kada sam shvatila da tekstovi koje izgovaram nisu ono što bih ja u sličnim situacijama izgovarala. Astrologiju sam počela da proučavam pre trideset godina. I mada žalim za filmom, astrologiji sam ostala verna sve do danas. Uostalom, ne biramo mi profesiju, profesija bira nas”, objasnila je svojevremeno, a piše Noizz.

TRAGIČNA sudbina lepe Mirjane iz filma Ljubavni život Budimira Trajkovića: PREMINULA od opake bolesti

Posebno je zanimljivo to što se udala za zvezdu na nebu, Regulus i tako dobila drugo prezime.

I nakon glumačke karijere bila je prisutna u javnom životu, pisala je za medije, gostovala u emisijama i drugo.

Jeziva sudbina Mire Kosovke: Majku su joj zaklali, brata masakrirali! Pevačica danas ima samo jednu želju

Tako uspešna, Milja nije mogla ni da nasluti tragediju koju će doživeti 2000. godine. Naime, tadašnji ljubavnik Obrad Zejak je pucao u nju, a potom se prijavio za pokušaj ubistva.

Ona se izvukla iz kome, ali je ostala paralizovana. U poslednjim godinama svog života posvetila se pisanju knjiga, a umrla je 4. juna 2005. godine u Beogradu.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Noizz

Komentari (8)

  1. Mislim da se na sudbinu ne moze uticati...Iako postoje znakovi koji nas upozoravaju...na koje obicno ne obracamo paznju...snovi na primjer.

    Odgovori

Ostavite komentar